fallout152 Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 -1:Animacje i poczucie humoru, non stop jakiś kucyk(albo Spike) musi narobić wiochy. -2:W świecie nie ma wojen, głodu, narkotyków, prostytucji, etc... -3:Czasem wzrusza, a to nie łatwe w moim przypadku. -4:Bo wcześniej kochałem HTF i to nie tylko za gore. -5:Za możliwość udowodnienia sobie że nie ma się kompleksów(czego hejterom nie brakuje). -6:Za fanfiki (które wrzucam sobie do Ivony/odsłuchuję od Miśka) co umila mi czas spędzony np w blenderze. -7:Za WTF w trakcie oglądania fanartów. -8:MLP łączy. -9:Za wrażenie że część fanów myśli o kucach tak jakby one sobie żyły alternatywnej rzeczywistości. Sam mam swoje ocki(nie MLP) i wiem jak to jest. -10:Bo chyba jest sporo wegetarian w fandomie. -11:Bo postaciami nie są ludzie. -12:Bo fandom wielbi też mnie(Im Fallout)! -13:Za wiele fajnych fangame. -14:Za postacie z tła(nie tylko Derpy). -15:Za obłęd w oczach. Ale życzę Hasbro jak najgorzej... Link do komentarza
Lupus Smoth Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Za klasyczną konwencje bajki (historia z wyraźnym morałęm na końcu) Dopracowaną animacje (grzywa Twilight przy piosnce Failure Success Song) Fandom To że nie jest to głupia kreskówka w stylu "Niesamowity świat Gumball-a" Link do komentarza
Nikern Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 oj. Tu można wymieniać bardzo długo. Zdecydowanie ta taka niewinna radość i ogólnie niewinność. Kolorowe, przyjazne kucyki. Uwielbiam to. Daje mi to odskocznię od świata w którym uśmiercam setki istot itd. Do tego przyjaźń, radość, humor, głosy, wygląd, oczy.... ^^ Można by rzec że wszystko. Kocham je ^^ (ale słitaśnie ) Link do komentarza
amortiis Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 bo Pinkie PIe ;3 Pinkie Party Link do komentarza
Artiem Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 W mlp podoba mi się wygląd i ogólnie animacja kucyków. Są nie wyobrażalnie słodziutkie(oczka) Wg mnie nie ma nic słodszego na tym czasem beznadziejnym świecie. Niektóre odcinki potrafią być wzruszające i zmuszać mnie do łez. Być może ja jestem taki. Podoba mi się też wspaniała przyjaźń między kucykami i to że jak się pokłócą to zawsze potrafią się pogodzić<wzruszony> Po prostu piękna bajka, nie ma takiej drugiej. Potrafi nauczyć wiele dobrego. No i ma ciekawą fabułę. Link do komentarza
Lordek Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Brak aktywności. Zamykam i archiwizuję. Link do komentarza
Recommended Posts