Cygnus Napisano Maj 1, 2013 Share Napisano Maj 1, 2013 Albo też "majówka do d**y" :3 Zapraszam do oceniania i komentowania. Podkład pod tekstem. Wolne naszło wkońcu jak ta burza Jak przylezła to na dobre Jedno tylko wciąż mnie wkurza Nie ma nie ma Ciebie Siedzę w domu a pogoda lipna Internety wolno idą Armia stoi mało bitna Braku nudy nie chcą Deszcz i chłód zapanowały wszędzie Okupują doby całe Niechaj słońce w końcu będzie Ja już się nagrałem. Hej Moje giery i programy Odpowiedzcie proszę mi Czemu jestem jak naćpany Hej Słońce wstaje Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Hej Moje giery i programy Odpowiedzcie proszę mi Czemu jestem jak naćpany Hej Słońce wstaje Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Wolne naszło wkońcu jak ta burza Jak przylezła to na dobre Jedno tylko wciąż mnie wkurza Nie ma nie ma Ciebie Siedzę w domu a pogoda lipna Internety wolno idą Armia stoi mało bitna Braku nudy nie chcą Deszcz i chłód zapanowały wszędzie Okupują doby całe Niechaj słońce w końcu będzie Ja już się nagrałem. Hej Moje giery i programy Odpowiedzcie proszę mi Nie ma nie ma Ciebie Hej Słońce wstaje Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Hej Moje giery i programy Odpowiedzcie proszę mi Czemu jestem jak naćpany Hej Słońce wstaje Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie Nic nie daje Nie ma nie ma Ciebie 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 OMG so awesome. (łap repkę) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts