Geledrin Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Ja i reth rzucamy wyzwanie. Od dziś gramy w Tibię! Serwer Amera! Ja mam nick Geledshy, reth wybrał Bialutki Jelonek. Kto podejmie wyzwanie i razem z nami stanie przeciwko szwedom, szwabom, brazylijczykom i innym wrogom kucyków Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Omg, jak grać w Tibię, to tylko na prywatnych serwach, a nie na przepełnionych noobami globalach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 jak dla mnie global zbyt ułatwia grę graczom premium... niby mam kasę ale juz wolę RP kupić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 wow rly Tibia? Już bym wolał pograć w Ragnarok Online na jakimś fajnym serwerze (tak max raty 15x) ;p chociaż i tak zastanawiam się nad Lineage albo Aion'em Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Aion Luki xD. Może przynajmniej miałbym z kim grać. Bo póki co to mi się samemu średnio chce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Marzec 25, 2012 Share Napisano Marzec 25, 2012 Tibia jest fajna, ale jak kolega wspomniał "na prywatach", ale i tak nie będę zaczynał grac w nową grę, bo i tak mam już ich za dużo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Dmode Coke Napisano Kwiecień 2, 2012 Share Napisano Kwiecień 2, 2012 Nigdy nie grałem, i jakoś nie mam ochoty grać, nie dlatego że się mówi że to gra dla "dzieci neo" tylko nie podoba mi się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Aion Luki xD. Może przynajmniej miałbym z kim grać. Bo póki co to mi się samemu średnio chce na ten moment mam asmo sina lv 20 na Spatalos lub elyos maga na hmmm 6 na Nexusie (wina tarretha i rethe że gram po stronie tych tfu... białych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Tibia... Pamiętam jak kiedyś siekałem na brazylijskim otsie pokemon... Aż dorwali się panowie od praw autorskich i cały ots się rypł. ;x Ale nie... Nie chce wracać do bicia prostokątów. xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Kwiecień 4, 2012 Share Napisano Kwiecień 4, 2012 Wole Metina. Możecie zacząć hejtować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 7, 2012 Share Napisano Kwiecień 7, 2012 Tibia... Kiedyś grałem i wbrew pozorom fajnie się gra. Podoba mi się silnik PvP i to, że wiele tracisz jak padniesz, brakuje czegoś takiego w wielu mmo. Obecnie już nie gram bo mi się znudziło xD. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Czerwiec 26, 2012 Share Napisano Czerwiec 26, 2012 yyyyy.....powiedzcie mi czy ktoś jeszcze w to gra? bo jeśli tak to Ojciec Inicjator wróci do gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Virtuous Knight Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Swoimi czasy grałem w Tibie i świetnie się grało z kolegami. Jednak teraz przerzuciłem się na inne gierki bo Tibia po prostu mi się znudziła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts