Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Skoro już dzisiaj coś zrobiłem to mogę się pochwalić.. P.S Da się jakoś wstawiać obrazki połączone z hiperłączami? I jeszcze takie coś nie do końca legalne bo grafiki z google image 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 tak oto kod: [url=***][img=###][/url] *** - Link do strony ### - link do obrazka będzie to np wyglądało tak Kliknij na obrazek wyżej to przeniesie cię do strony u mnie na profilu są takie A tak przy okazji to fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiftone Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 To tapeta? Tak czy siak ładne, proste i estetyczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 To tapeta? Tak czy siak ładne, proste i estetyczne O które chodzi bo ogólnie rzecz biorąc to obie to tapety zwłaszcza to drugie.. tak oto kod: [url=***][img=###][/url] *** - Link do strony ### - link do obrazka będzie to np wyglądało tak Nie wiem czmu ale mi nie działa ten kod Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atakujonc Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 a dobrze wpisujesz? [url=http://www.planetminecraft.com/member/atakujonc/][img=http://www.planetminecraft.com/files/sigs/atakujonc_1001646_sig.jpg][/url] tutaj masz dobry kod PS. Nie wpisuj nigdzie spacji Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Maj 7, 2013 Share Napisano Maj 7, 2013 Pierwsza tapeta jest super, a druga trochę słaba. Za słabo wtopione w tło, czy jakoś tak. Po prostu plakaty wyglądają, jakby były przyczepione prosto na płaską ścianę, a nie mur. Oczywiście rozumiem, że to nie jest aż takie proste jak się wydaje, ale nie jest też mega trudne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Pierwsza tapeta jest super, a druga trochę słaba. Za słabo wtopione w tło, czy jakoś tak. Po prostu plakaty wyglądają, jakby były przyczepione prosto na płaską ścianę, a nie mur. Oczywiście rozumiem, że to nie jest aż takie proste jak się wydaje, ale nie jest też mega trudne. Wystarczy zmienić tryb mieszania na tych warstwach plakatowych. Zapewne tryb o nazwie "nakładka" by tu pasował, lecz możńa popatrzeć też na inne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lupus Smoth Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 Ostatnio udało mi się stworzyć taki mały arcik z moim nowym OC Red Dripping Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts