Moon Slash Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Siemka wszystkim ostatnimi czasy strasznie mi się nudzi, więc zacząłem rysować czy to na lekcjach w szkole czy w domu. Jak zwykle moja własna samoocena tego co robię mówi że nie mam talentu. Więc może podzielę się z wami moimi " Bazgrołami" Rysuje kucyki, ale nie tylko. Czasami postacie z gier,Anime lub samochody znaki symbole Pierwszy: Goku SSJ2 Drugi: Skrzydła Demona Lub Skrzydlaty koń. Trzeci: Symbol Szkoły Wilka (Wiedźmin) Czwarty:Metallica Piąty: Luna Szósty: Luna Siódmy: Moja brzydka Wersja Lamborghini Gallardo Ósmy: Ezio narysowny na lekcji polskiego. Rysunek nie skończony. Dziewiąty: Kratos + Cień mojej ręki. Dziesiąty: Dragon Ball Z wspólne Kamehame. Rysunek obrócony nie wiem czemu ;/ Jedenasty i ostatni. Pinkie Też odwrócony :( Co sądzicie? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CptZagadka Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Wszechpotężnemu Zagadce podobają się rysunki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twilight-fun Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Naprawde dobre pinkie pie prawie jak prawdziwa.:-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Idź spać a nie rysujesz ! Ale mnie się podoba, Luna najlepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arameje Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Zarąbiste prace wymiatasz w rysowaniu, kiedy kolejne prace ?!?!?!?!?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 Świetna Pinkie, podobnie jak reszta. Mam jednak jedną drobną uwagę. Nie rozmywaj ołówka palcami, bo wygląda jak plastikowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 5, 2013 Autor Share Napisano Maj 5, 2013 Zarąbiste prace wymiatasz w rysowaniu, kiedy kolejne prace ?!?!?!?!?! Jak się wyśpię Świetna Pinkie, podobnie jak reszta. Mam jednak jedną drobną uwagę. Nie rozmywaj ołówka palcami, bo wygląda jak plastikowe. Zapamiętam. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Okej mam 4:39 nad ranem a mi się nudziło tak więc nowy rysunek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Trzy razy tak, gratulację przechodzisz dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Ostatni rysunek na dziś. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Jakież to urocze ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Jakież to urocze ;_; co dokladnie ? Luna z kocykiem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 co dokladnie ? Luna z kocykiem? Eeyup! ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Waćpanie, ty talentu waćpan nie masz!? Tożto herezja!! A tak na serio, moje rysunki w porównaniu do twoich to pikusie. Ładnie i dokładnie rysujesz. Może z kolorem spróbuj? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Próbowałem ale niestety czarno białe lepiej mi wychodzą. A może takie pytanie. Jakiego kucyka chcielibyście żebym narysował? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Fluttershy OK Jutro będzie Flutterka. Jeszcze jakiś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vieg Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Moar Luna! Ewentualnie Molly... ups, nie ten dział Celestię Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Heheh zabawnie wyglądają te urocze kucynki obok tych diabłów piekielnych,że to i to spod jednej ręki wyszło Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 8, 2013 Autor Share Napisano Maj 8, 2013 Heheh zabawnie wyglądają te urocze kucynki obok tych diabłów piekielnych,że to i to spod jednej ręki wyszło Lubię kucyki,ale kręcą mnie też mroczne klimaty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 8, 2013 Share Napisano Maj 8, 2013 Zawsze jakaś równowaga (w sumie mam podobnie...) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moon Slash Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Po dwóch dniach nieobecności wstawiam rysunek na którym siedziałem właśnie cały ten czas. Później wrzucę jeszcze Fluttershy, Celestię i Lunę. Darksiders 2 Śmierć 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
camper1997 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Tamte rysunki widać było że były robione na lekcjach.Miałeś mało czasu ale i tak wyglądają nieźle , ale ten...No to jest rysunek^^ Gratuluje !!! Musiałeś się namęczyć :cGfSS: Powodzenia w następnych rysunkach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 No... zacne milordzie doprawdy zacne, wywalone pod sam kosmos... a teraz małe zlecenie...narysuj...dudumdum...Twi alicorna XD (wiem wiem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Jego buty wyglądają na bardzo ciężkie. pewnie nie lubi w nich biegać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts