Sttark Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Dzisiaj chciałbym umieścić fajny filmik w którym Wojskowi bronies(w tym chyba najstarszy brony ever!)reagują na epizod Wonderbolts Academy. Naprawdę kupa zabawy dla mnie, choć niestety wideo jest po angielsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 okazało się, że mój telefon nie pokazał mi video.. to jakiś spisek cool Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Reakcja na monolog Pinkie Pie - Meh jak tak wyglądałem na każdym odcinku jak zaczęła świergotać ;3 No, ale plus... -> Pierwszy widziałem dziadka, który jest Brony, więc zawsze to jakaś nowa informacja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 4:26 8^O -she dead ;d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Do tej pory najstarszy brony mógł się poszczycić wiekiem 35 lat... A ciekawe na ile lat wygląda ten... "dziadek"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Jakieś 65 lat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts