Gość Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Tworzę temat, bo nigdzie takiego nie znalazłam. Jeśli już taki był to przepraszam i jeśli zły dział lub tagi to też sorry. Chodzi mi o kalendarz, jeśli jestem zalogowana i chcę wejść to mam coś tego stylu: Oki, rozumiem, że mogę nie mieć uprawnień do przeglądania kalendarza, ale irytuję mnie fakt, że po wylogowaniu mam do niego uprawnienia. Moim zdaniem skoro ja zalogowany użytkownik nie mam dostępu do kalendarza, to gość tym bardziej nie powinien mieć. Proszę o naprawienie tego. Link do komentarza
Gość Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Cóż... taka sytuacja jest już chyba od 1 miesiąca bodajże. Możliwe, ale z początku myślałam, że nie mam uprawnień (co mnie zdziwiło). Dopiero wczoraj zobaczyłam, że wylogowana mam te uprawnienia. Link do komentarza
Black Hayate Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Nie wiem jak wy ale ja tam normalnie go widzę. Link do komentarza
Niklas Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Może dlatego, żeś moderatorka? xd Link do komentarza
Skysplit Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Cóż... taka sytuacja jest już chyba od 1 miesiąca bodajże. Szkoda że nie zgłosiłeś tego wtedy, gdy błąd zauważyłeś, bo faktycznie nie powinno tak być Link do komentarza
Recommended Posts