Gość Iluzja Pie Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Historie wykrzesane z tego dziwnego zakątka mojego umysłu, takie które nie powinny wyjść na światło dzienne, lecz to czynią. Zapraszam do czytania, nie ma tutaj co dawać krótkiego streszczenia co to będzie, bo same historyjki są wystarczająco krótkie. Jeżeli nie chcesz, możesz się jeszcze wycofać od czytania ,,tego". Strona 44 - https://docs.google.com/document/d/1rypHUVzPnywRGrsdV21hgSOPbV2NUtvwMNhWsSmpKdo/edit?usp=sharing ,,Chewbacca ogolony tarką do sera" Strona 33 - Strona 24 - 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 404 fatal error "Chewbacca not found" A pozatem nic dziwnego sie nie działo- mózg [nie]rozje##ny A pozatem ciekawe Pozdrawia Xylo, przywódca plemienia "Ming" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Hm... Jak to skomentować...? No nie wiem... Dobra, więc tak: krótkie, pomysł... Hm... Powodujący w głowie "What is going on?!"... Ale ogólnie dobre. Po prostu taki zwykły... Co będzie dalej? Okaże się... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 To samo co wyżej, przech chwile nVie wiedziałec o co chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Dobre, ale rzyci nie urywa. Jak na "mhroczne zakamarki umysłu" zbyt normalnie. Niemniej trzymam kopytka/kciuki i liczę na wiele pomysłów. PS. Zawartość moich zakątków umysłu nie nadają się do czytania. Mózg odmawia posłuszeństwa nawet przy pisaniu tego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Jak na "mhroczne zakamarki umysłu" zbyt normalnie Przykro mi, aż tak mroczne zakątki to nie będą, chyba że coś napiszę ale jak mam iść na całość to chyba w dziale +18 Tutaj będzie łagodniej. Dlatego jest wątek sad 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saharez Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 Trudno powiedzieć, co o tym myślę, jednocześnie smutne a i tak niedorzeczne... Że nawet piękne... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Maj 11, 2015 Share Napisano Maj 11, 2015 Dokument w koszu autorki. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts