Gypsy Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 Tak, tak Ciasteczko wygrywa konkurs w którym nagrodą było eeee nic Dlaczego Ultear została oddana naukowcom Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Ponieważ miała w sobie wielką moc? Pamiętam, że doktor oddał ją naukowcom(z Brain'em na czele) kłamiąc Ur, że umarła na tą gorączkę od nadmiaru mocy magicznej(czy jakoś tam). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Tak Na czy polega magia Warcry'a Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Na łzach Im więcej płacze tym jest silniejszy. Swoją drogą ciekawa gra słów "Płacz Wojenny" (?) lub "okrzyk wojenny" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 Si senior Acero Jaka była strategia Gray'a na pokonanie Rufusa? Natsu- "Raczej chciałeś powiedzieć tego gości z karnawału" Łał wymyślasz na niego, a tym sam nazywasz się Lato Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Gray używał magii lodowego tworzenia w tak szybkim tempie, że Rufus nie był w stanie zapamiętywać jego ataków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 Tak, podjechał bym do ciebie i wręczył ci jakąś nagrodę, ale znasz moje zdanie o jechaniu Za czym nie przepada Kinana Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Z tego co pamiętam to węży a przemiana w Cuberiosa miała być chyba ironią losu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Zawsze mnie to bawiło, że ktoś kto potrafi zmienić się w węża (tak przypuszczam bo gdy chcieli aresztować Cobre, to na jej rękach pojawiły się fioletowe łuski) nie lubi węży Kto z Fairy Tail ma w swoim pokoju mnóstwo narzędzi tortur Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Jak nazywała się ta w okularach z takimi bladofioletowymi włosami? Loki? Szlag, on by gwiezdnym duchem. Nie, jakoś podobnie. Wiem!!! Laki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Tak swoją drogą taka słodka, a ma takie popieprzone hobby hehe i jak tu jej nie lubić. Skąd wzięło się uzależnienie od rozbierania Gray'a I pytanie dodatkowe kto jest waszą ulubioną postacią żeńską, nie chodzi o najładniejszą tylko ulubioną. Bo moją Lisanna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Częścią treningu u Ur było bieganie w bieliźnie w otoczeniu temperatur ujemnych. I przez częstotliwość tych rozbierań Gray stał się ekshibicjonistą. A moją ulubioną postacią żeńską jest... mmm, muszę się zastanowić. Napiszę to w następnym poście(jeśli będę umiał odpowiedzieć). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Tak, Gray i Lyon musieli się rozbierać na zimnie, ponieważ Ur twierdziła że nie da rady zostać magiem lodu, kiedy nie da się wytrzymać w ujemnych temperaturach. Moją ulubioną postacią jest - no nikt nie zgadnie - Wendy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Ciastko dobra odpowiedź. A co do ciebie. Ulubioną dziewczyną Wendy jest Wendy, no no ty się chyba coraz skromniejsza robisz I następne pytanie. Jaki rodzaj magii stworzył Lullaby Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Dokładniej powiedziała "Jeśli chcesz panować nad zimnem, zapanuj najpierw nad swoim ciałem." Tak mniej więcej. A ulubiona postać? Erza "Ulubiona postać? Głupota." Awww...Gajeel i tak wiemy że lubisz Levy "Zamknij się, dupku!" Słodkie :3 @Edit NO popacz. Napisałęś pół minuty przede mną. Rodzaj magii? Nie pamiętam, ale chyba to była czarna magia Zerefa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Lullaby to był ten flet, co zamienił się w wielkiego stwora i zrobił BUM, po którym znikł budynek, w którym zbierali się mistrzowie gildii? Bo jeśli tak, to była to chyba magia ożywienia(czy jak tam ją zwą). Ale była to też część magii Zerefa, więc Spinwide ma rację. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 Masz racje to wchodzi w czarną magie, a dokładniejsza nazwa do magii tworzenia demonów to magia życia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 A teraz następne pytanie Kto nauczył Natsu kontrolować ognień, mam tu namyśli chwytanie się nim itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Natsu? Natsu wszystkiego uczył Igneel... Chyba że o czymś nie wiem ._. Chyba że chodziło o Romeo, to uczył go ten facet od ognia z Phantom Lord z 4 żywiołu, nie pamiętam imienia, jak zwykle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 (edytowany) To była moc tego od 4 ogni, ale on zbytnio się z Natsu nie lubi. Ale jego uczniem był Romeo, na którego stawiam. Nawet nie pojawiło mi się, że ktoś napisał post. Edytowano Maj 23, 2013 przez PiekielneCiastko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 Nie chodzi mi o Romeo, kojarzycie ten moment gdy Natsu chwytał się ogniem skał? Tego już Igneel go nie nauczył Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Nauczył go Macao. DERP? Saga Lulaby się kłania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 "Ja nie pamiętam czasów Lullaby, nie było mnie wtedy w Fairy Tail, ale członkowie gildii coś mi o tym opowiadali..." ~Wendy A ja ogólnie nie pamiętam już Lullaby xd Ale Natsu takie coś wgl. umiał? Wut, nie ogarniam... a Romeo nie dał mu lepiącego ognia do zjedzenia czy coś? Saga... eee... Zegar? Nie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 No właśnie Macao. Widzicie Redfox wie, co jest trochę dziwne bo z tego co wiem to dołączył do gildii dość niedawno. Natsu- "Śledził mnie zboczeniec" No to by sporo wyjaśniało (Swoją drogą skoro ja mam być Natsu to czemu gadam sam do siebie) Aha zapomniałem o pytaniu w takim razie Gdzie symbol lamia scale ma Lyon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Na piersi tak jak pan Gray? Nie pamiętam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts