Ohmowe Ciastko Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Obecnie jest nim Sting po nagłym zniknięciu tego mięśniaka, którego imienia nigdy nie mogę zapamiętać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 (edytowany) Raczej po POKONANIU tego dziadka, którego wszyscy w Sabertooth się bali a okazał się tak słaby że padł po jednym ciosie. A jako,że sam wprowadził zasadę, że przegrana walka= wypad z gildii, to musiał zniknąć. Się chyba Jemma, Jiemma czy Jamal nazywał, nie pamiętam. A teraz jak rzekł Ciastek, miszczem jest Sting. @Edit Znacie Rave Mastera? Stara manga autora FT. Epicka *^* Edytowano Sierpień 10, 2013 przez Spinwide Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 10, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 10, 2013 Wiem o niej co nieco głównie to, że są tam oryginały części postaci z Fairy tail np. Natsu, Lucy, Jellal, czy choćby jego znak rozpoznawczy Plue. Ile w naszym świecie trwa jeden dzień w świecie gwiezdnych duchów??? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Jeden dzień w świecie Gwiezdnych duchów trwa...3 miesiące? Właściwie to nie ma tam oryginałów. To postacie z FT wyglądają jak te z Rave'a, bo Mashima jest leniem i nie chciało mu się wymyślać nowych xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Jak nazywa się siostra Yukino Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Angel? Nie czytam mangi, ale Angel i Yukino wyglądają strasznie podobnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Sierpień 23, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 23, 2013 Być może to Angel, ale nawet jeśli to Angel to tylko przezwisko, a Yukino podała imię swojej siostry. Zaczyna sie na S Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Sorano. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 Tak, łał już prawie zapomniałem o tym temacie. Ile było warte życie Ultear? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Minutę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 Dokładnie. Czas to straszny dupek. Dlaczego Cobra stracił oko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Listopad 3, 2013 Share Napisano Listopad 3, 2013 Wg. Animca poświęcił je dla większej mocy, tak jak np. Racer poświęcił serce dla większej szybkości itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 3, 2013 Autor Share Napisano Listopad 3, 2013 Tak Kto i dlaczego opętał Capricona P.S ludzie ja naprawdę jestem prorokiem wymyśliłem postać Jakkaru, a teraz w anime pojawił się Jakkaru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Zoldeo o ile imię mi się nie pokićkało... poniweaż... uuuuuuuuhhhhhh... eeee.... ten no... bo nie chciał oddać Lucy klucza który dostał w spadku od Layli?... Layli? Leyli? Lulielle? Lulia? I kto to jes Jakkaru :I Jakim anime :I Czo :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Ponieważ Zoldeo tam miał moc kontroli ludzi czy czego, której tabu była kontrola nad gwiezdnymi duchami. Tabu to złamał i opętał Capricorna, co ostatecznie dało mu większą moc, ale pozbawiło jego własnego ciała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 Tak, poza tym chciał mieć doskonałe i nieśmiertelne ciało. Zoldeo o ile imię mi się nie pokićkało... poniweaż... uuuuuuuuhhhhhh... eeee.... ten no... bo nie chciał oddać Lucy klucza który dostał w spadku od Layli?... Layli? Leyli? Lulielle? Lulia? I kto to jes Jakkaru :I Jakim anime :I Czo :I W zabawie [Fairy Tail] Gildia Magów "Biała Gwiazda" stworzyłem postać o imieniu Jakkaru, a teraz w mandze Fairy tail pojawił się demon który wymordował radę o imieniu Jackal (z japońskiego Jakkaru). Dobra następne pytanie Ile lasek ma Mystogan? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 Siedem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Listopad 4, 2013 Autor Share Napisano Listopad 4, 2013 nie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Sorrka, że tyle nie dawałem pytań, ale można to zawsze nadrobić. Ile lasek posiada Mystogan? Przy okazji Spinwide. Swoją postać do tego tematu o gildii dodam dopiero jak mi naprawią mój komputer Było, odpowiedź to 5. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gypsy Napisano Grudzień 16, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2013 Ilu członków rady zabił Jackal? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts