marvelus113 Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Witam, w przyszla sobote (25 Maja) w Lublinie organizujemy Minimeeta. Czas prawdopodobnie to godzina 13., ale moze to ulec zmianie. W planach pojscie do kina (film nieokreslony, ale prawdopodobnie Iron Man 3), szlajanie sie po Plazie, prawdopodobne pojscie na Medykalia (trzeba zabrac legitymacje/dowod). Zakonczenie meetu kiedy kto chce, moze odejsc. Czekam na propozycje. Sorry za bledy, ale Google Chrome nie wpisuje mi polskich znakow... :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Czemu przyszłą sobotę, wtedy mnie nie ma, a chciałbym być. Nie może być 1 czerwca? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 19, 2013 Share Napisano Maj 19, 2013 Chętnie przyjdę, a co do daty to mi obojętnie, byle by było na weekendzie i z tym pójściem do kina na Iron Man'a to dobry pomysł bo właśnie chciałem się wybrać na to. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Szkoda, że dowiaduję się tak późno >.> Będę w Lublinie na weekend bo są medykalia, więc być muszę (BRACIA FIGO FAGOT! XD), ale nie wiem o której będę :/ no i na Iron Mana 3 też chciałam iść a dupa, nie mam kasy, bo muszę za coś przeżyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 W ogóle coś wyjdzie z tego minimeeta? Bo jak na razie nikt nic nie pisze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Może przesuńmy go na inny termin, żeby pasował wszystkim? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
111 Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Ukeśię, przecież idziemy na fagotóf XD A, NIE MA MOŻLIWOŚCI PRZESUNIĘCIA Ja mam bana na mlp, wychodzę, buck you all Tylko jak idziecie, to napiszcie, bo muszę zarezerwować, a rezerwujemy na razie 8 osób :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelus113 Napisano Maj 23, 2013 Autor Share Napisano Maj 23, 2013 O 15 spotykamy się w Plazie/pod Plazą, idziemy na 16.30 na IronMana 3, potem coś w Plazie robimy i idziemy na Medykalia (może spotkam brata XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Czy tą sobotę będzie następny minimeet? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Czy ktoś z Lublina będzie na Nejiro? Chciałbym was poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LungTai Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Ja bym chyba przyszedł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się