Scootaller Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 Co sądzicie o niedawno ukończonej animacji fanowskiej rodem z Peru(!!!) pt. "Hijo de la Luna"? Autorem poniższego dzieła jest niejaka FlashQuatsch. Jak dla mnie piękna historia, odwołująca się do lokalnych legend i cygańskiego folkloru. Wydawało by się, że te elementy są jakby odległe od świata kucyków, a tu proszę... udało się je doskonale spoić! Jutro na moim kanale powinno pojawić się tłumaczenie tego filmu na polski (link w sygnaturce pod postem). 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 Kiedy uda Ci się zrobić tłumaczenie daj koniecznie tu o tym znać^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Załatwione. Zresztą, filmik jest już gotowy i czekam tylko na oficjalną zgodę twórców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scootaller Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 Przepraszam wszystkich za kilkugodzinne opóźnienie. Wersja z napisami jest już dostępna publicznie. Przyznam szczerze, że przy okazji filmów takich jak ten jestem dumny z faktu, że interesuję się kucykami 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Oż we wszystko, toż to przeboskie jest. Mam ja wysoką wrażliwość na taką tematykę, przepiękne, jeśli nie najpiękniejsze z kucami co widziałem.. Tak, duma jest tutaj na właściwym miejscu. Bardzo dziękuje Ci Scootallerze, BARDZO!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 świetne :3 ciągle słucham :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Mi nieustannie cały dzień leci to w głowie, tak więc sądze że jeszcze pare dobrych dni poleci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts