Quuezy Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witam, jak w temacie, zwe się Quuezy. Interesuje się grami, dubstepem, ogólnie lubię muzykę. Mam na imię Jakub, pozwolę sobie wieku nie przedstawić, moją ulubioną postacią jest Snowdrop, mimo iż jest z fandomu. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 No to witamy na forum. Powodzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witaj na forum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze. Pełnoletni? Jak tak => jak nie => Słuchasz fandomowej muzyki? Tworzysz coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Powiem tyle że nie pełnoletni, słucham czasem, tak, tworzę Dubstep'y w fl'u mieszając utwory bądź remixy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Ja już Ciebie witałem na sb, nie zaszkodzi drugi raz. Baw się dobrze i powodzenia na forum Przy okazji.. jakiej jeszcze słuchasz muzyki oprócz Dubstepu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quuezy Napisano Maj 24, 2013 Autor Share Napisano Maj 24, 2013 Hmm, no ostatnio duuużo dubstepu, ale poza tym to słucham właśnie fandom'u, czasem metal, dla odmiany, kiedyś też rap'u ale już to nie jest to co kiedyś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Siema! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Maj 24, 2013 Share Napisano Maj 24, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się