Arceus Napisano Lipiec 1, 2015 Share Napisano Lipiec 1, 2015 (edytowany) Chrysalis... JA JESTEM TWOIM OJCEM! Edytowano Lipiec 1, 2015 przez Arceus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silicius Napisano Wrzesień 18, 2015 Share Napisano Wrzesień 18, 2015 Jakby popatrzyć na jej charakter, sposób wysławiania i gesty ciała, jak ta władza funkcjonuję u owadów itp. to widzę tam że chrysia najprawdopodobniej obaliła swoją matkę-królową i przejęła jej magię stając się przy okazji alicornem(odpowiedni poziom magii to zapewnia, ale nie działa to w drugą stronę), matka nie chciała wojny, mówiła że jest dobrze jak jest. Lecz jej córka(Chrysalis) uważała że matka oszalała na starość i nie powinna już rządzić.Jak dla mnie alicornem staję się przy odpowiednim poziomie magii, umiejętności i kilku innych czynników(np. rodzaj używanych zaklęć). Chrysalis jest alicornem, ale wersji podmieńczej i jedyne co ją różni od poddanych to wzrost, płeć(tylko królowe to samice) i rodowód(a także wykształcenie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts