Redaveness Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) http://www.portlodz.pl/pl-pl/news-and-events/swietujemydziendziecka_05 Witajcie. Dla wszystkich z okolic Łodzi mam niezłą ciekawostkę, otóż z okazji dnia dziecka do Port Łódź zawita My Little Pony! Oczywiście nie trudno się domyślić, że impreza jest skierowana do najmłodszych milusińskich. Mimo to pomyślałem, że to wspaniała okazja, żeby się spotkać. Możemy najpierw zobaczyć jakie atrakcje przygotował Port Łódź, a później pójść razem coś wszamać, wypić etc. Piszcie co o tym myślicie i rzucajcie pomysły na spędzenie razem czasu. Edytowano Maj 28, 2013 przez Redaveness Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 I must be there Osobiście wolałabym żeby to było w Manu, ale Port też spoko. Tak czy tak 1% szans, że przyjadę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Zbieram po pięć złoty na mlp w kaliszu :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 O rany kucyk!!! Jak ja bym chciała tym być (LOL) czemu ja muszę tak daleko mieszkać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Znam ten ból lenka :l Nigdy w okolicach podlasia nie ma żadnych takich akcji Liczę na to że ktoś to będzie filmował, bo Dnia Dziecka za udanego nie mogę uznać, jeśli kucyki nie odegrają w tym jakiejś roli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Heh ^.^ Ja jutro tam jade z rodzicami ciuchy kupić xd. Ciekawe co powiedzą gdy ciągle przy kucykach stać będe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Eh, z chęcią bym się tam wybrała. Ale blisko to ja nie mam. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Aglet będzie... z tym, ze w Manufakturze Choć wolałabym być jednak w Porcie i bazgrać kucyki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Dobra jestem ciekawa imprezy xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Tyłka nie urywa, ale jeżeli macie od 5 lat w dół to zabawa przednia... ;p i pani w Cosplayu Dashie całkiem sympatyczna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 @UP W każdej strefie animacji, poza gwarantowaną zabawą, czekają super gadżety „My Little Pony” oraz „Transformers” - upamiętniające to szczególne święto najmłodszych uczestników imprezy. W każdej strefie animacji, poza gwarantowaną zabawą, czekają super gadżety „My Little Pony” oraz „Transformers” - upamiętniające to szczególne święto najmłodszych uczestników imprezy. W każdej strefie animacji, poza gwarantowaną zabawą, czekają super gadżety „My Little Pony” oraz „Transformers” - upamiętniające to szczególne święto najmłodszych uczestników imprezy. Hellou? MLP? Za darmo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 @UP Hellou? MLP? Za darmo? Hmm... te gadżety to jakieś zwyczajne dyplomy, naklejki i długopisy. Nie zauważyłem, żeby dzieci dostawały coś fajniejszego. No i podkreślę, że to jednak nie wygląda tak super. Tylko przedszkolaki mogą cokolwiek wygrać w konkursach, a cała impreza obraca się własnie wśród najmłodszych. Nie ma to nic wspólnego z promocją MLP i darmowymi gadżetami dla każdego. :YhZzy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Hmm... te gadżety to jakieś zwyczajne dyplomy, naklejki i długopisy. Nie zauważyłem, żeby dzieci dostawały coś fajniejszego. No i podkreślę, że to jednak nie wygląda tak super. Tylko przedszkolaki mogą cokolwiek wygrać w konkursach, a cała impreza obraca się własnie wśród najmłodszych. Nie ma to nic wspólnego z promocją MLP i darmowymi gadżetami dla każdego. :YhZzy: No ale kucyki Idąc Twoim tokiem myślenia nie potrafię zrozumieć dlaczego w ogóle założyłeś ten temat... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Liczyłem na wątek poboczny w postaci małego spotkania się i poświrowania razem z innymi Bronies z Łódzkiego, ale chyba mało kto tu zagląda... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 (edytowany) Z tego co wiem to łódzcy bronies i z okolic Łodzi spotykają się w każdą sobotę o 12/ pod ratuszem na Placu Wolności. Ale ja jestem hipsterem, bo mam 56 km do Łodzi, a chcę jechać ponad 400 km na Zgorzelecki Edytowano Maj 31, 2013 przez Aglet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 Ja mam Soboty pracujące, więc i tak Lipton Tea... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 No i co? Temat ucichł, minimeeta sobie nie zrobiliście, a do Portu ciągnęły tłumy dzieciaków. : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Fajnie że do Łodzi mam 315km ale mniejsza z tym. Był ktoś na tym wydarzeniu? Może jakieś zdjęcia albo opinie? COKOLWIEK? Ja mogę pomarzyć że kiedykolwiek zobaczę takie coś dlatego chciałbym chociaż ujrzeć namiastkę tego co się tam działo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 https://www.facebook.com/portlodz/photos_stream Tylko tyle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redaveness Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Temat można zamknąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymenL0K0 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ja oficjalnie zostałem Księżniczką Szymenem. Uważam że na meecie było fajnie choć szkoda że starszyzna wyjechała do krakowa choć chyba 2czy 3 osoby wróciły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Na dzień dziecka nie, ale ogólnie na łódzkie spotkanka wybieram się w tym tygodniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Metka dostaje złotą łopatkę tygodnia. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metka04 Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Metka dostaje złotą łopatkę tygodnia. oraz zestaw małego górkinia aby kopać głebiej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się