bobule Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Witam serdecznie. Część z was możliwe, że wie (lub nie) o nowym projekcie skierowanym do fandomu, jakim jest “Radio Yay”. W inicjatywie uczestniczą dość rozpoznawalne głosy polskiego fandomu, które na pewno znacie z serwisów takich jak MLP Polska, Brohoof, Echo Ponyville i innych. Chcielibyśmy ogłosić konkurs graficzny na kucyka (taką naszą maskotkę) oraz logo reprezentujące Radio Yay. Na chwilę obecną z powodu natłoku wydatków związanych z projektem Radia Yay nie możemy zagwarantować żadnych nagród rzeczowych. Pragniemy, aby radio prezentowało wysoki poziom techniczny jak i oferowało przejrzysty serwis informacyjny. Prace nie mają określonych wymiarów, wszystkie nadesłane projekty będą brane pod uwagę. Wszystkie arty prosimy wysyłać na adres [email protected] Dodatkowo poszukujemy osoby chętnej do pomocy przy modyfikowaniu strony graficznej strony. W ekipie znajdują się doświadczeni webmasterzy z którymi praca to przyjemność. W dodatku są bardzo kontaktowi. Kontakt zgłoszeniowy lub informacyjny: GG: 2992607 - bobule GG: 31823343 - Vorczu Termin nadsyłania prac - 10 czerwca 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Wysłałem swoje propozycję, bodajże 4-5 projekty. Jeszcze zaprojektuje dużo do 10 czerwca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delphix Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Witajcie . Czy stacja będzie nadawać non-stop czy podcasty ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Stacja będzie nadawać 24/7 gdzie w godzinach zapewne między 15:00 - 02:00 będą nadawane audycje live. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
delphix Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Kiedy ruszycie to mówcie i jeśli pozwolicie dodam radiostacje tam gdzie trzeba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Chętnie zrobiłabym swój projekt ,ale mam pewne wątpliwości ....czy to jest fair ,że jedna osoba zrobi 100 projektów? Powinno być na równi i każdy moim zdaniem powinien dać po jednym obrazku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 OttonandPooky - sprawiedliwe, jeśli ktoś nam wyśle dużo projektów, to jak znam fandom okażą się one prawdopodobnie dosyć kiepskie, a jak ktoś wyśle 1-2, dopracowanych, to będzie to od razu widać 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iluzja Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Czy będziecie mieli jakąś oficjalną stronę WWW, czy będziecie tutaj? Echo Ponyville miało swoją stronę, ale to był chyba lekki niewypał. Jestem ciekawa jak to będzie wyglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 będziemy mieli własną stronę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Wysłałam moją pracę konkursową ...niestety z ogromnym opóźnieniem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Praca wysłana, Bardzo przepraszam, że po terminie. Mam świadomość, że może być nieklasyfikowana, jednak proszę o wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) Witam. Czas składania prac dobiegł końca, wszystkie prace które zostały wysłane do 00:30 zostaną również zaliczone. Wyniki podamy niebawem. Edytowano Czerwiec 12, 2013 przez Vorczu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Czerwiec 12, 2013 Share Napisano Czerwiec 12, 2013 Wyniki podaję ja, gdyż to głównie ode mnie zależała zwycięska praca. Na wstępie powiem, że jestem nieco zawiedziony jakością niektórych prac i tym, że są osoby uważające "logo" za kucykowy obrazek wielkości kartki A4. Przytoczę coś z Wikipedii, abyście zrozumieli co to właściwie jest "graficzny znak towarowy": Od strony formalnej logo powinno być schematycznym, ale starannie opracowanym rysunkiem, i może składać się:tylko z logotypu (stylizacji literowej)tylko z elementu graficznego będącego symbolemlub też zawierać połączenie obu tych elementów.Logo ma być przede wszystkim czytelne i łatwo rozpoznawalne, i dlatego powinno mieć niezbyt skomplikowane kształty oraz niewielką liczbę kolorów.Teraz już powinniście na przyszłość rozumieć, że taki projekt ma być czytelny, schludny oraz prosty.A teraz przechodzimy do najważniejszego, czyli wyników. Co ciekawe, mamy trójkę triumfatorów (i po części też ja), która wygrała tą rywalizację. Wymieniam po kolei: LittlebartOttonandPookyEljonekGratuluje Wam. Chciałbym abyście wszyscy się ze mną skontaktowali na GG (9534908) w celu obgadania kilku spraw. Również zaprezentuje Wam ostateczną koncepcję, która została przeze mnie zaakceptowana. Nie daje jej do publicznego wglądu oczywiście z racji tego, aby nie psuć ewentualnej niespodzianki związanej z samym startem radia.Reszcie uczestników dziękuje za ambicje i chęć poświęcenia czasu, to bardzo miłe z Waszej strony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Na wstępie powiem, że jestem nieco zawiedziony jakością niektórych prac i tym, że są osoby uważające "logo" za kucykowy obrazek wielkości kartki A4. Prace nie mają określonych wymiarów Chcielibyśmy ogłosić konkurs graficzny na kucyka (taką naszą maskotkę) oraz logo reprezentujące Radio Yay. Tyle w temacie. Wiesz co? Nie czepiam się, projekt mógł się nie podobać, ale ktoś chyba tutaj nie umie czytać (Ze zrozumieniem). Jakby co, to moje logo wielkości kartki A4, jest MASKOTKĄ radia. Dziękuję, za pokazanie mi, czym jest znaczek towarowy (Jakbym nie wiedział), ale z dwóch przedstawionych przez organizatorów propozycji, wybrałem tylko jedną. :3 Teraz już powinieneś na przyszłość wiedzieć, że nie powinno się rozstrzygać żadnego konkursu, bez czytania jego zasad. Gratuluję zwycięzcom!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Jest jeden problem...nie posiadan komunikatora GG ...jedyny sposob żeby sie ze mną bezposrednio skontaktować jest Facebook lub Skype (mam nick OttonandPooky) I jestem dostępna od godziny 20 :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Jest jeden problem...nie posiadan komunikatora GG ...jedyny sposob żeby sie ze mną bezposrednio skontaktować jest Facebook lub Skype (mam nick OttonandPooky) I jestem dostępna od godziny 20 :( W najgorszym razie wystarczy zgłosić się na PW do mkr-a 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 13, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 13, 2013 Radio Yay, jedyne radio w którym w konkursie na dwie rzeczy, wygrywają trzy osoby (ale jeśli mkr zrobił te rozwiązanie, które mi pokazywał, to jest ok ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się