Andy Feelin Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Cześć, jestem Andy Feelin, rosyjski brony muzyk, założyciel zespołu Przewalski's Ponies. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Cześć, może napisz czym się interesujesz, ile masz lat, jakoś więcej informacji o sobie ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ihnes Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze! Tylko faktycznie... może coś więcej o sobie napiszesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andy Feelin Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Mam 26 lat, mieszkam w Moskwie. Od dzieciństva interesuję się muzyką. Gram na gitarze, bas-gitarze, trochę synteza, i piszę muzyką na komputeru v FL Studio, Cubase. Ponad tym lubię podróże. Poprzednio byłem lingwistą (słowiańske języki), prez to troszkie mówim po polsku. Jestem bronym od lata 2011 i jeden z organizatorów Rosijskogo BronyConu. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Andy Feelin Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Przemycasz wódkę? Witaj na forum, łap i Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Witaj serdecznie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 O wreszcie ktoś ciekawszy, witaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Siema! Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Radmor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Globalizacja dotarła już do Equestrii Hej hej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Witaj na forum! Baw się dobrze. dla Ciebie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się