Pillster Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Witam serdecznie wszystkich potencjalnych czytelników! Mając chwilową przerwę w projekcie Bronies, postanowiłem ruszyć z własnym fikiem. Jako że ostatnimi czasy pocinam w Hellgate London, za radą Ghatorra (Lazarusa) i przy pomocy Verarda Nightmare'a postanowiłem zmieszać dwa universa. W Equestrii zostają otwarte Wrota Piekieł i... no cóż, macie prolog, będą rozdziały. Prolog Rozdział I Edytowano Maj 12, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Po pierwsze - otaguj go zgodnie z obowiązującymi zasadami. Czyli w nazwie tematu - naturalnie tych dodanych nowym sposobem nie musisz usuwać. Oprócz Future - takiego tagu na liście nie ma a każdy czytający bez trudu się domyśli o co chodzi. Co prawda nie znam uniwersum Hellgate, ale prolog czytałem z zapartym tchem. Zdecydowanie czekam na więcej. PS: Jak mnie ktoś jeszcze raz nazwie per "pan" to zacznę pluć nogami i tupać jadem! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Czerwiec 4, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Ze względu na zmianę konwencji fika został zmieniony koniec prologu - zachęcam do ponownego przeczytania żeby potem nie było zdziwień jak zaczną się rozdziały :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Może pierwszy rozdział rozdmucha wasze zainteresowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chief Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Prawdę mówiąc to wcześniej nie wiedziałem, że coś napisałeś. Dopiero wczoraj po dodaniu nowego rozdziału. Co do fica to nie mogę zbyt dużo aktualnie napisać. Już na początku uśmierciłeś połowę głównych bohaterów z serialu. Dodatkowo nie znamy jeszcze gł bohatera twojego opowiadania. Lecz jak zawszę trzeba cię pochwalić za świetny styl opisywania wydarzeń. Bitwa i kreacja postaci na najwyższym poziomie. Z niecierpliwością czekam na kolejny rozdział. Pozdrawiam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 2, 2020 Share Napisano Wrzesień 2, 2020 Martwe linki. Archiwizuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts