Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Hejka! to ja i chciałam tu opublikować kilka moich bazgrołów . rysuję najczęściej ołówkiem , kredką i węglem na razie RD. a potem : pożyjemy zobaczymy... Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez Kalejdoskop33 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Anatomia dobra,rób prostsze kreski i dokładniej koloruj ale i tak jest dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Także przyczepię się co do kolorowania. Jak na moje oko nogi powinny być nieco dłuższe i prostsze, ale tak to OK Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Dobra to pora da Cadance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 mogłabyś przekręcić,szyja boli. Anatomia good,kolorowanie bad Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 mogłabyś przekręcić,szyja boli. Anatomia good,kolorowanie bad dobra wiem kiepsko kolorujęcadance w poziomie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Itaktuniewchodzemjuzszkoda Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Hejka! to ja i chciałam tu opublikować kilka moich bazgrołów . rysuję najczęściej ołówkiem , kredką i węglem na razie RD. a potem : pożyjemy zobaczymy... Jeśli chodzi o kolorowanie radzę ci poćwiczyć tak aby było widać załóżmy w kopycie tylko sam niebieski a nie z kawałkiem białego (chodzi mi o kartkę) A jeśli chodzi o rysowanie to nogi i skrzydła troszeczkę powykrzywiane ale rysuj dalej. dobra wiem kiepsko koloruję cadance w poziomie Narysowane ładnie ale kolorowanie już gorzej!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kalejdoskop33 Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 słuchajcie ja dopiero się uczę i : trochę się podciągnęłam z kolorowaniem (ale to już wy oceńcie) i narysowałam lunę PLEASE : Podkreślam że moja kserokopiarko - skaner się psuje i kolory są mniej soczyste Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Musisz popracować nad kolorowaniem i rysowaniem rogów. Skrzydła wychodzą ci znacznie lepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Dla mnie nic szczególnego ....kolejne "przerysowane" obrazki ...nic ambitnego Naucz sie anatomi kucyków i lepiej zacznij rysowac z głowy ,bo kalkowanie talentem nie było i nigdy nie będzie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts