Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 (edytowany) Zabójcza Broń to połączenie filmu sensacyjnego i komedii. Bohaterowie to ogień i woda: spokojny, czekający na emeryturę Roger oraz istne policyjne wcielenie Pinkie Pie - Martin. Dwaj policjanci, prawie emeryci, za starzy na wszystko non stop pakują się w kłopoty. Pojawiły się 4 części, a w każdej z nich można znaleźć sceny przyprawiające o ból brzucha. To jedna z moich ulubionych serii. Oglądaliście?Kilka fragmentów (po angielsku) Edytowano Czerwiec 19, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza
Gość Iluandar Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Huhuhu, dawno nie oglądałem. W dzieciństwie lubiłem ten film, jak wiele innych. Obecnie no cóż... musiałbym go ponownie obejrzeć. Jednak świerzbiło mnie by napisać w tym temacie aby móc powiedzieć ten tekst : Jestem na to za stary" ... błagam powiedźcie mi, że nie przekręciłem filmu. Link do komentarza
Tisosek Napisano Wrzesień 6, 2013 Share Napisano Wrzesień 6, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts