Kejojek Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Dopiero się uczę więc proszę o wyrozumiałość, ale chętnie wysłucham obiektywnych komentarzy. Na razie to byłoby na tyle. Wiem, mało, ale nie chcę ranić waszych oczu poprzednimi próbami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejojek Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 (edytowany) Jak coś to na deviancie mam jaszcze skany : http://korsoo.deviantart.com/ Edytowano Sierpień 9, 2013 przez Kejojek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ukeź Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Hmm.. Jak dla mnie ogółem rzecz biorąc dobrze Ci idzie, ale fajnie by było jakby do samego kontury doszło jakieś wypełnienie. Czy to cieniowanie ołówkiem, czy kredkami :3 Albo czymkolwiek innym, w czym dobrze się czujesz~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejojek Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 Hmm.. Jak dla mnie ogółem rzecz biorąc dobrze Ci idzie, ale fajnie by było jakby do samego kontury doszło jakieś wypełnienie. Czy to cieniowanie ołówkiem, czy kredkami :3 Albo czymkolwiek innym, w czym dobrze się czujesz~ Wiem, niedługo zamierzam poćwiczyć cieniowanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nothing Significant Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Nic nadzwyczajnego, takie copy-arty. Poćwicz, wyrób swój styl, zaczynij cieniować czy tam kolorować, co tam wolisz i może na pewno będzie lepiej niż teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Świetnie Ci idzie przerysowywanie vectorów A jakieś gotowe i nieprzerysowane prace? 400 post Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejojek Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Świetnie Ci idzie przerysowywanie vectorów A jakieś gotowe i nieprzerysowane prace? 400 post stary: i nowy: takie może być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 To nadal szkice, ja chcę gotową pracę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejojek Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Niedługo zainwestuje w kredki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejojek Napisano Sierpień 8, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 8, 2013 Dawno niczego nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Sierpień 8, 2013 Share Napisano Sierpień 8, 2013 Yaaay, wyraźniejsze zdjęcie.Tylne nogi są niżej niż przednie. I ucho trochę za szpiczaste/za wysoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kejojek Napisano Sierpień 9, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 9, 2013 Yaaay, wyraźniejsze zdjęcie. Tylne nogi są niżej niż przednie. I ucho trochę za szpiczaste/za wysoko. Dzięki za uwagi. A nogi są dobrze tylko zdjęcie krzywo zrobiłem Jak coś to tutaj znajdziesz lepszej jakości skany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts