Airlick Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 A mianowicie: :rarityawesome:, czyli 2 takie same emotki pod innymi kodami. Nie musicie dziękować, cała przyjemność po mojej stronie. Chociaż obijacie się wszyscy wyjątkowo mocno, skoro nie zauważyliście czegoś takiego. Link do komentarza
Niklas Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Implying, że admini przeglądają emotki Link do komentarza
Skysplit Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Większość dubli zostawiłem, ale akurat to celowo zostawiłem Jak dobrze pamiętam jeszcze parę się dubluje. Implying, że admini przeglądają emotki Ktoś je musiał chyba poukładać, nie? Link do komentarza
Linds Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 I tak mało kto korzysta z tych emotek, nawalono ich tyle, głównie dla szpanu Link do komentarza
Oreo_maniak Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 Że tak się wyrażę, bzdury pleciesz Linds. Emotikony to jeden z głównych (i chyba najtrafniejszych sposobów) okazywania emocji . Wyrażają je dobitnie... A to iż się powtarzają odkryłem chyba na początku mojej przygody z forum . Link do komentarza
Collieberr Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 GrabażPL - Również tak sądzę, te emotikony są ... Takie... Okazujące emocje, jak już to powiedziałeś... :3 Jeśli już od razu, To znalazłam kolejne... <brohoof> x <bronies> Link do komentarza
Decaded Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts