Sosna Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Luise chciała sprawić by się zamknął Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Loiuse rzucila na niego czar uciszenia ale jak to Louise i jej czary zamaiast tego powstał wybuch i każdy rozumiał już co mówi Saito Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Sosna był pierwszy, więc on dostaje punkt (Ty Atlis masz ich za dużo ). Jak się nazywa ląd który dostał Saito na własność? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 De Ornielle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Yup, punkt dla Ciebie. Kim jest tajemnicza skacząca postać w poniższym gifie i co wtedy robiła? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Ta postac to Damien, uciekał on ze skradzionym magicznym lustrem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 To nie Damien Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 My bad błednie skojarzylem xD , to Doudou (jeżeli moge jeszcze proprawić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 Poprawiać można zawsze i wszędzie Teraz jest dobrze. Co oznacza runa Sheffield w języku polskim? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Umysł Boga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 Dobrze. Jak ma na imię siostra Tabithy i jakiego ma chowańca? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Irukukwu uwaza Tabithe za swoją siostre inna opcja nie przychodzi mi do głowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 19, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 19, 2013 Hmm... Mój błąd, to pytanie nie powinno się tu znaleźć xD Zerknąłem do Wiki Zero no Tsukaima a nie zobaczyłem, że to akurat tyczyło się jedynie powieści, a nie anime (nie będę w żaden sposób spoilerować, więc nie powiem jaka była poprawna odpowiedź ). Tak więc zmieniam pytanie: Gdzie i przez kogo została użyta mikstura usypiająca? Za 1 punkt. Swoją drogą niedługo suma 20 punktów może być przez kogoś osiągnięta, ciekaw jestem czy byliby ochotnicy na drugą serię quizu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 19, 2013 Share Napisano Lipiec 19, 2013 Mikstura została użyta podczas "zaręczyn" (coś takiego) przez Saito który dolał jej do napoju Louise by ta nie poszła walczyć na wojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Lipiec 22, 2013 Share Napisano Lipiec 22, 2013 Czekaj... to nie będzie pytań z noveli? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Czyżby quiz znów umarł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 23, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 23, 2013 Niestety mam teraz ograniczony dostęp do forum ~ http://mlppolska.pl/watek/124-nieobecno%C5%9Bci/page-11#entry341255 , ale dla was mogę zrobić wyjątek Zoameldar - temat jest w dziale dla quizów o anime, więc... nie wiem, jeśli chcecie to mogę jakieś z noveli wyszukać mimo, że jej nie czytałem ;p Atlis +1 za poprawną odpowiedź. Którym z kolei synem Generała Gramonta jest Guiche? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Czwartym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Dobra, wracamy po krótkiej przerwie. Atlis +1Jak ma na imię smok Julio i jakiego typu jest? Za 1 punkt. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 Smok Wiatru Azzurro Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 Brawo! Zdobywasz ostatni punkt w I edycji quizu Zero no Tsukaima! Pula 20 punktów została przekroczona.A więc: Chcecie kolejną edycję? Dla mnie to nie problem, tylko żeby chętni się znaleźli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlis Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Bardzo chętnie wziąłbym udział w kolejnej edycji xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 ja też jestem chętny ale trzeba sobie poprzypominać ZnT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Bardzo ZnT lubię, wszystko po kilka razy oglądałem i troszkę czytałem nowelkę. Piszę się! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 No to startujemy z II edycją, punktacja będzie lecieć od nowa.Ile razy Saito całował się z Henriettą? Podaj miejsce każdego tego 'zdarzenia' oraz odcinek, w którym to wystąpiło. Za 3 punkty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts