Lemuur Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 No forumowicze, mam przyjemność zaprezentować wam drugi numer Brohoofa! Zapraszamy na nasz fanpage na Facebooku: http://www.facebook.com/GazetkaBrohoof Sam numer znajdziecie tutaj: Issuu: http://issuu.com/brohoof/docs/brohoof002 Google docs: https://docs.google.com/open?id=0B4UwoEUMYrScZXVtbDFYOG5zdEU Miłego czytania i konstruktywnej krytyki życzę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 LoL? Nie poznaję tej gazetki. Tera jest perfekcyjna moim zdaniem. Krzyżówka... Epic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 15, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Do perfekcji jeszcze jej daleko. Planujemy jeszcze sporo zmian, ale myślę, że na początek dobrze . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziomisz12 Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Na ten teraz jest perfekcyjna. Czy ty podważasz moje zdanie ^^? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HoryPl Napisano Kwiecień 15, 2012 Share Napisano Kwiecień 15, 2012 Krzyżówka-rozwiązałem w 5 minut, z czego przez 4 podziwiałem kompozycję strony... XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Punkie Pie Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Hańba! Skandal! Kto układał tę krzyżówkę, ja się pytam?! Ulubieniec SAMOLUBNEJ[sic!] Rarity?! Ktoś chyba zapomniał jaki element harmonii reprezentuje nasza artystka.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowa Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Ta samolubność była pewną sugestią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Tak! Pora zabrać się za czytanie. Już na pierwszy rzut oka poprawa jakości jest wręcz kolosalna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mati9319 Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 OMG! Jest o niebo lepiej niż poprzednio! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Okładka rozkłada na łopatki, ogólna kolorystyka magazynu miażdży. BTW Ja już chyba nigdy nie będę podchodził do pisania recenzji odcinków :/ Sześć stron recenzji?! Przesadziłem zdrowo. Powinno wyjść coś jak u Lemuura i Ecape'a, a jak jest - każdy widzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Przy czym to nie jest recenzja, a streszczenie, btw xd Recenzje to są ficów Szkoda, że nie poprawiliście tej literówki na okładce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Właśnie dzisiaj po południu zwróciłem Sowie na to uwagę - stanowczo za mało czasu mieliśmy, żeby na spokojni przejrzeć czy nie ma literówek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 16, 2012 Share Napisano Kwiecień 16, 2012 No. Olbrzymia poprawa. Tylko na końcu blindbagi mało widoczne, zdjęcia kiepskiej jakości i trzeba strasznie powiększać napisy, które się rozmazują wtedy. To nie ułatwia czytania. Ale czepiam się raczej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Kwiecień 16, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2012 Nik... wiem jak te recenzje wyglądają, ale co możemy tam więcej upchnąć? xD Opis grafiki i animacji odpada, bo cały czas to samo byśmy pisali, muzykę można opisać w ciekawszych przypadkach, pozostaje nam tylko scenariusz i ciekawsze sceny... Muszę pomyśleć nad tymi reckami, jeśli macie jakieś pomysły z chęcią posłucham . Jestem też gotów oddać recki w dobre ręce. Sad... Ty czasem nie lubisz bawić się w krytyka i recenzować, z tego co pamiętam uwielbiasz krytykować i oceniać, może dałbyś radę jakieś fajne recki pisać? Ja bym jakieś ciekawsze artykuły wtedy wziął... P.S. Jest niewyraźnie, bo wersja google docs jest głównie do downloadu . Na issuu looknij, chyba że już patrzyłeś i tam też ci się nie podoba . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Kwiecień 17, 2012 Share Napisano Kwiecień 17, 2012 Na issuu te same problemy. Musicie chyba poświęcać 2 strony na blindbagi, żeby dać większą rozdzielczość zdjęć i napisów. Wtedy będzie wyraźnie pewnie. Może ciebie zrecenzuję, Lemi? To byłoby ciekawe. W końcu niczego i nikogo nigdy tak nie oceniłem, jak ciebie. Serio zaś, mogę się podjąć recenzji 25/26 odcinka. I tak nie mam nic lepszego do roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się