KochamChemie Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Proszę, opowiedz nam o sekretach wszechświata. Chcę poznać te sekrety:x Btw: Któro planowa będzie Fluttershy w 4-ym sezonie? 1 Link do komentarza
Ever3Tree Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Fluttershy zastąpi Bloomberg Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 "których nie mogę wam wyjawić." - umiejętność czytania ze zrozumieniem nie jest twoją lepszą stroną, prawda? Zdanie zaczynamy z wielkiej litery. Natomiast wyraz ''twoją'' również powinien zaczynać się z wielkiej litery, gdyż jest to zwrot do rozmówcy. spoilerów 4 sezonu ,których nie mogę wam wyjawić. Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy odstępu. cloperów, oraz tych ,którzy Tutaj tak samo. administrację ,gdyż zapewniam. I tu też. Link do komentarza
SkyLight Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Właśnie rozpętaliście ogromny shitstorm w temacie powitalnym xD ;X Zdanie zaczynamy z wielkiej litery. Natomiast wyraz ''twoją'' również powinien zaczynać się z wielkiej litery, gdyż jest to zwrot do rozmówcy. Przed znakiem interpunkcyjnym nie stawiamy odstępu. Tutaj tak samo. I tu też. Widzę ,że idiotów nie brakuje na tym forum... ._. Link do komentarza
Niklas Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Hmm, a gdzie on jest, bo nie widzę? Jak na razie to mamy jedynie morze ironii i śmiechu Link do komentarza
Skysplit Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Z powodów bezpieczeństwa zamknę ten temat http://www.youtube.com/watch?v=HHa9rjQUDq4&feature=player_embeddedHave fun. ~Warmen Link do komentarza
Recommended Posts