ShadowTheHedgehog Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 siema chciałbym pogadać o serii Ratchet i Clank , dla niekumatych jest to seria o lombaxie Ratchecie i robocie Clanku ,ci ktorzy wiedzą coś na ten temat -> piszcie w komentach a ci ciekawscy mogą obczić ratchetwikię P.S nie będę na najbliższym pony meecie sprawy prywatne siema chciałbym pogadać o serii Ratchet i Clank , dla niekumatych jest to seria o lombaxie Ratchecie i robocie Clanku ,ci ktorzy wiedzą coś na ten temat -> piszcie w komentach a ci ciekawscy mogą obczić ratchetwikię P.S nie będę na najbliższym pony meecie sprawy prywatne obczaić moja klawiatura się rypię i to mocno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 13, 2013 Share Napisano Lipiec 13, 2013 (edytowany) OŁMAJGASZ. Nie sądziłam ze ktokolwiek prócz mnie lubi tą serię. Co prawda jestem kompletnie zielona w tym fandomie, grałam tylko w dwie części na PS3 i w dwie na PSP. Jednak jedna części wystarczyła by zdobić moją ogromną sympatię. Serię odkryłam zupełnym przypadkiem. Koleżanka która pewnie znów zapomniała o mich urodzinach kupiła pierwszą lepszą grę w Media na PSP. Była to właśnie pierwsza część jaką zdobyłam. Później zaczęło się szaleństwo, szukałam wszędzie rożnych części, choć najbardziej zależało mi na tych pierwszych. Niestety, znajdowałam tylko nowsze i tylko na PS3. Szczyt mojej ekscytacji osiągnęłam gdy się dowiedziałam ze w 2015 ma być film pełnometrażowy na podstawie tej serii. Edytowano Lipiec 13, 2013 przez Maisha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTheHedgehog Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 moje ulubione to a crack in time (humor i nefarious powraca z 3) ratchet and clank 2 going commando (R.Y.N.O II i humor oparty na dziecinnie komicznych cutscenkach i qua..to znaczy fizwidżet) i oczywiście size matters na PSP This isn't funny Lawrence - Dr Neaurious OŁMAJGASZ. Nie sądziłam ze ktokolwiek prócz mnie lubi tą serię. Co prawda jestem kompletnie zielona w tym fandomie, grałam tylko w dwie części na PS3 i w dwie na PSP. Jednak jedna części wystarczyła by zdobić moją ogromną sympatię. Serię odkryłam zupełnym przypadkiem. Koleżanka która pewnie znów zapomniała o mich urodzinach kupiła pierwszą lepszą grę w Media na PSP. Była to właśnie pierwsza część jaką zdobyłam. Później zaczęło się szaleństwo, szukałam wszędzie rożnych części, choć najbardziej zależało mi na tych pierwszych. Niestety, znajdowałam tylko nowsze i tylko na PS3. Szczyt mojej ekscytacji osiągnęłam gdy się dowiedziałam ze w 2015 ma być film pełnometrażowy na podstawie tej serii. ja tam nie mam ekscytacjii tak dużej jak przy sorry za wzmiankę ale equestria girls Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Wybacz ze się czepiaj ale pisze się Dr. Nefarious. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chikayoshi Yami Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 Ekhem, pierwsze trzy części dostępne są obecnie w wersji HD na PS3, mam nadzieję, że komuś pomogłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTheHedgehog Napisano Lipiec 17, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 17, 2013 tia a ja tam mam 1 ,2 i 3 na PS2 size matters na emulatorze psp ( tak chodzi mi) Wybacz ze się czepiaj ale pisze się Dr. Nefarious. klawiatura mi się rypie !!!!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Lipiec 17, 2013 Share Napisano Lipiec 17, 2013 Szczerze grałem tylko w 2. część na PS2. I to właśnie te 3 pierwsze części cieszą się moją największą sympatią. Następne na PS3 są dla mnie trochę wyprane z klimatu. Ech....Czasami jeszcze wspominam czasy, kiedy to przechodziło się kilkanaście razy jednego bossa na arenie xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nyaa Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Mam czwóreczkę (Tools of Destruction), jest niezła, widziałem też jak kolega gra w jedynkę i trójkę na PS2 (nie mogłem usiedzieć w miejscu przez ten humor xD), Quest for Booty i dalszych nie widziałem, ale podobno takie trochę blee Szczyt mojej ekscytacji osiągnęłam gdy się dowiedziałam ze w 2015 ma być film pełnometrażowy na podstawie tej serii. Serio?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Serio?! Serio serio. Masz tu trailer: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 OMG To będzie epickie! Jeżeli nie ominie polskich kin to idę na premierę :3 Może wyjść naprawdę coś ciekawego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 (edytowany) OMG, Powstał temat o R&C xD Mam pierwszą część... ale nie mam konsoli Pożyczam czasem od brata ciotecznego. Serię wielbię i ubóstwiam. Myślę że wszystkie gry są dobre (no dobra, All 4 One i Q Force trochę nie wyszło ale co tam) Na film czekam z niecierpliwością :3 I będzie też nowa gra na PS3 w stylu Future! Nazywa się "Ratchet & Clank: Into the Nexus" lub po prostu "Ratchet & Clank: Nexus" Macie trailer http://www.youtube.com/watch?v=3X2M7USGkgM (zapomniałam jak umieścić film w poście xP ) P.S. Fajny avek i sygna Maisha ^^ Edytowano Lipiec 21, 2013 przez RainbowDash123456789 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pookhi Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Ja grałem tylko w Retchet;Gladiator i przyznam że naprawdę dobra gra Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTheHedgehog Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 Szczerze grałem tylko w 2. część na PS2. I to właśnie te 3 pierwsze części cieszą się moją największą sympatią. Następne na PS3 są dla mnie trochę wyprane z klimatu. Ech....Czasami jeszcze wspominam czasy, kiedy to przechodziło się kilkanaście razy jednego bossa na arenie xD w trójce przechodziłem cały czas scorpio by zgrindować lava gun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokolin Napisano Lipiec 23, 2013 Share Napisano Lipiec 23, 2013 Jedna z moich ulubionych serii i strasznie mnie ucieszyła wiadomość o nowej odsłonie szczególnie że ma wyjść w dość przyzwoitej cenie. Jak dotąd w całości przeszedłem Tools of Destruction i A Crack in Time a wersje na ps2 grałem podczas wizyt u kuzyna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTheHedgehog Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Jedna z moich ulubionych serii i strasznie mnie ucieszyła wiadomość o nowej odsłonie szczególnie że ma wyjść w dość przyzwoitej cenie. Jak dotąd w całości przeszedłem Tools of Destruction i A Crack in Time a wersje na ps2 grałem podczas wizyt u kuzyna. a którą 1,2,3,deadlocked czy size matters Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vincent Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 R&c jest jedna z najlepszych serii platformówek na świecie, i chwała insomniac games za to że nie porzucili tej serii jak to zrobili ich rywale: naughty dog z serią jak & dexter i sucker punch z sly cooper. Dla mnie ich pózniejsze gry (uncharted, infamous) były okropnie nudne i monotonne. Lepiej jakby zostali przy platformerach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShadowTheHedgehog Napisano Lipiec 28, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 28, 2013 w sly'a też czasami pykam ale mocniej w ratcheta i sonica Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowDash123456789 Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) ^up, up Akurat Sly na szczęście jest dalej kontynuowany i zapowiada się na piątą część (wnioskuję po "sekretnym zakończeniu" w Złodzieje w Czasie) Erm... to może odkopię temat (oh come on - i tak nikt nic pewnie nie napisze) Jako, że wszyscy wiemy o nowej odsłonie serii pozwolę sobie zapytać się was jakie są wasze opinie, co o niej myślicie i tak dalej. Mi bardzo się podoba (plus za niespapranie polskiego dubbingu!), Świetnie się przy niej bawiłam i choć krótka - jest dużo rzeczy do zrobienia (Oczywiście jeśli przechodzi się grę na 100 %. Ja na przykład dalej zdobywam skill pointy i trofea ^^. W dodatku są mistrzowskie "czity" - Zwolnione tempo, czarno-biały tryb i tradycyjnie - wielkie głowy )... Choć w sumie to pierwsza część, w którą grałam na PS3 więc może to tylko dlatego? (Zamówiłam już trylogię Future ale kurier jeszcze nie przyjechał :l) Pytam się o opinię bo słyszałam że gra przez niektórych jest oceniana na średniawą. Swoją drogą - jeszcze "tylko" rok do premiery filmu! xP Edytowano Styczeń 2, 2014 przez RainbowDash123456789 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Ratchet i clank? Słyszałam o tym sporo, nie wiem czym jest Ratchet, ale clank to robot (ale was olśniłam ) Nie miałam nigdy styczności z tą grą, nie grałam w nią, ale niektórzy mówią, że jest podobna do Sly cooper 4 Więc może kiedyś jeszcze pogram... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość PervKapitan Napisano Październik 20, 2014 Share Napisano Październik 20, 2014 Grałam tylko w jedną część, mianowicie drugą, jednak ona wystarczyła, bym mogła pokochać tę serię. Jedna z nielicznych serii dla których chce się mieć playa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts