MewTwo Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Witam W tym temacie chcę się przede wszystkim dowiedzieć, czy jest ktoś na forum, poza mną, kto gra w tą grę. Jeśli tak, to zapraszam do wypowiadania się w tym temacie. Sam zacząłem grę wczoraj () ale myślę, że dobrze mi idzie. Wybrałem na początek Nekropolię, która mnie z początku do siebie zniechęciła. Wystarczyło jednak zakupić parę pakietów, a już moja talia zaczęła wychodzić na prostą. Aktualnie mam tylko podstawową bohaterkę ale nie cierpię z tego powodu. Jednak chce, abyście wy coś powiedzieli o sobie. Podzielcie się z nami waszymi strategiami, budową talii albo, chociażby, kim gracie i jak wam idzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorczu Napisano Lipiec 14, 2013 Share Napisano Lipiec 14, 2013 Meh.. karcianki w necie to nie to, co talia w łapie to talia w łapie. Nie jakiś skrypt losujący , tylko realny gracz. Lecz co by nie było, sam jestem też ciekaw co ludzie myślą o tej gierce. I czy bije MTG: DoP 2014. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 14, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 14, 2013 W MtG: DoP nie grałem. Chciałem ale przestałem chcieć. M7M: DoC jest naprawdę wspaniałą grą i osobiście twierdzę, że na jak grę, która dopiero zaczyna się rozwijać, bije MtG na głowę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rak94 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Gałem w Duel of Champions.Moją główną talią była nekropolia a poboczną przystać i musze powiedziec że świetnie się gra jak na karcianke.Aktualnie mam 11 lev. Jeśli ktoś ma chęć to moge się z nim zmierzyc ; D Mój nik: Rak1994 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Grałem dawno temu, jednakże koło dwóch tygodni temu już mi się znudziła. Mam większość bohaterów, 32lvl, koło ~1150 elo (rekord: ~2250). Nick w grze: x.Endelo, gdyby ktoś nie wierzył. Główna talia - Twierdza, konkretnie Kelthor 5-1-1. Szczerze, gra jest bardzo fajna, ale po dłuższym czasie zaczyna się nudzić. Szczególnie, gdy masz już tyle kart, że po otwarciu 20 paczek z kartami zyskujesz jedynie 1-2 dobre karty, a reszta to useless sh t. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Sierpień 10, 2013 Share Napisano Sierpień 10, 2013 Ano gram - Nekropolia a jakże, taki dodatek do Heroes VI w postaci dodatkowych awatarów itp. Talię mam słabą, ale często biorę przeciwników na taktykę. Gra jak i MtG ma swoje niewyważenia(istoty leczące się w kółko, stawiasz takie 2 obok siebie i masz immortal wall). Schemat losujący graczy jest chory, mając 3 lvl wylosowało mi ze 4 razy graczy 20+ z czego z jednym nawet wygrałem xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts