Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Witajcie, mamy "mały" problem. Faktycznie. Głaz wielkości drzewa to "mały" problem. Drzewo nie jest... było znowu takie duże. No wiesz, większe od naszego domu. A teraz nie mamy drzewa, bo jakiś kamień wgniótł je w ziemię. Chodzi o to, że wczoraj w nocy z nieba spadł kamień. Mieni się kolorami, świeci, brzęczy i buczy. Nie za bardzo wiemy co z nim zrobić. Ojciec mówi, że można na nim nieźle zarobić. Mogą tam być brylanty! Ja bym go rozwaliła. A ja zakopała. Albo wystrzeliła z armaty Pinkie. Celestia wie co w nim jest? Nie zmieści się. Mam pomysł! Poprosimy o pomoc. Czy macie jakieś pomysły co z nim zrobić? Pod koniec dnia wybierzemy najlepszy i napiszemy co się stało. Tak właśnie zrobimy. Głaz czeka... My również! Link do komentarza
Knomek ProDuctiON Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Nic nie róbcie... Jak będziecie spać SCP go zabierze i rano nic nie będziecie pamiętać Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Lipiec 21, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 21, 2013 (edytowany) Nic nie róbcie... Jak będziecie spać SCP go zabierze i rano nic nie będziecie pamiętać Hmm... zostawić tak jak jest? No nie wiem. Głaz jest "trochę" duży. Jak drzewo, albo i dom. I siedzi w ziemiPoza tym nie będziemy czekać, aż ktoś go "pożyczy", ale dopiszemy to do listy pomysłów Na Celestię! Patrz na to. Kamień ma magiczne właściwości.I co w związku z tym? Nie dzieje się nic złego. No tak, nam nic się nie stało, ale Knomek ProDuctiON... Spójrz na niego. Oj... Knomek ProDuctiON jakby Ci to powiedzieć... twoja grzywa zmieniła kolor na różowy Ale nie martw się. Efekty uboczne działają tylko przez 24 godziny. Tak nam tatusiek powiedział. Więc tak pewnie jest. Edytowano Lipiec 21, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza
Knomek ProDuctiON Napisano Lipiec 21, 2013 Share Napisano Lipiec 21, 2013 Mów mi "Knomek" ProDuctiON to taki dodatek Link do komentarza
Gorgon Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Coś widzę, że w tej zabawia ubogo. To ja zaproponuję, abyście wysłały list do swojej siostry Pinkie. Niech przyprowadzi ze sobą Twilight, ona zna się na magii, i na pewno coś poradzi. Link do komentarza
Hajime Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Jak dla mnie lepiej trzymajcie Pinkie najdalej od tego głazu ;-;. Najlepiej poproście RD i AJ o pomoc. :3 Link do komentarza
Lisica Napisano Marzec 16, 2014 Share Napisano Marzec 16, 2014 *Lé ożywianie tematu Polecam poprosić jakiegoś kucyka znającego się na magii i innych tego typu rzeczach. I dopóki on (lub ona) nic z tym nie zrobi pod jakimkolwiek pozorem nie zbliżać się do tego głazu, bo cholerka wie co się stanie. Link do komentarza
Bafflord Napisano Listopad 15, 2014 Share Napisano Listopad 15, 2014 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum.Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts