Eter Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) Zapraszam wszystkich do gry w No More Room In Hell. Jest to Gra nastawiona na kooperacje. Są dwa typy rozgrywki. Pierwszym typem są mapy na których bronimy się przed falami zombie ( można budować barykady ). Drugim typem rozgrywki jest przejście od punktu a do punktu b wykonując różne zadania. Gra ma rozbudowany system walki ( broń palna oraz biała ). Gra była najpierw modem do Half Life, obecnie jest to gra samodzielna. Jedyne co jest wymagane do uruchomienia to ten mod, steam oraz source SDK ( wszystko darmowe ). http://www.nomoreroominhell.com/ Zapraszam do wspólnej gry. Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 zagram. Jeśli można wiedzieć, ile to waży? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 (edytowany) zagram. Jeśli można wiedzieć, ile to waży? 1.2 Gb samo NMRIH, do tego trzeba ściągnąć na steamie Source SDK - to nie pamiętam ile waży. Opis instalki : http://www.nomoreroominhell.com/faq/154 Edytowano Lipiec 24, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 24, 2013 Share Napisano Lipiec 24, 2013 Source SDK już posiadam bo Black Mesa. Czyli został mi jakiś dzień nieustannego pobierania :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 24, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 24, 2013 Source SDK już posiadam bo Black Mesa. Czyli został mi jakiś dzień nieustannego pobierania :'D Luz, ja z racji tego że mam teraz w pracy popołudniówki to będę grać raczej w weekend dopiero. Jak coś to to jest mój profil na steam: http://steamcommunity.com/id/MrDrzevs/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 a można to pobierać np. programem uTorrent? bo przez Chrome to bym musiał wstrzymywać, gdy internet mi się rozłącza i nie zawsze chce pobierać dalej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Niestety nie mam pojęcia, spróbuj z moddb: http://www.moddb.com/mods/no-more-room-in-hell/downloads/nmrih-beta-106-client-full Może da radę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Mogę pograć o ile nie przeszkodzi wam mój wiek no i głos. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Mogę pograć o ile nie przeszkodzi wam mój wiek no i głos. Jedyne co wymagam to kultura osobista + używanie mózgu, co do reszty to mi to obojętnie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 no i sie nie pobrało sie ;-; istnieje taka opcja, żebym mógł robić przerwy w pobieraniu? bo jak na razie to każda równa się z końcem pobierania ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Pobierasz programem tak ? Z moddb.com może się uda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 pobierałem programem z mod db, chciałem przez Desura ale tam można tylko jak się ma zaproszenie a teraz próbuję pobierać z jakiś innych torrent'ów aktualną wersję, ale jakoś z trackerami nie może się połączyć ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Pobiorę, zobaczę. Z kooperacją będzie jednak problem - mam coś nie tak z kompem i żaden mikrofon na nim nie działa . Mam nadzieję, że nie będzie wam przeszkadzać, że nie będę się odzywać. Będę badassowaty jak ten gościu . "Cicha woda brzegi rwie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Wiadomość od Eternala: Jutro około 15:30 / 16:00 wystartuje serwer. Nazwę serwera / hasło oraz Teamspeak'a poda jutro. Zobaczymy, czy zdążę ściągnąć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Brzmi ciekawie z miłą chęcią zagram. Mój profil steam http://steamcommunity.com/id/Yarpenn/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Z chęcią zagram. Akurat ok. 16 postaram się wbić i jak najszybciej zainstalować + zagrać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 ohoho, wygląda na to, że będę całą noc pobierał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Mi to zajmie max. 30min Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Dobra żyje / mogę pisać. Tak jak napisał Generalek, jutro około 15:30 / 16:00 postaram się odpalić serwer. Nazwę serwera oraz hasło do niego napiszę zaraz po wystartowaniu. Rozmawiać będzie można na teampeak'u ( jutro podam kanał itp ), kto nie chce / nie może rozmawiać to nic, to jest tylko dodatek. Pozdrawiam ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 mam wersję 1.0 ;-; to chyba nie wystarczy, czyż tak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) Czy będę mile widziany na TeamSpeak'u mimo braku mikrofonu? Najwyżej będę odpowiadać na chatcie w grze. EDIT Dobra, nieważne, najprawdopodobniej nie zdążę ściągnąć. Edytowano Lipiec 27, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Czy będę mile widziany na TS mimo mutacji? Nie chcę, aby ludzie zwiewali słysząc mój głos (miało to miejsce na paru serwerach TS). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 Wszyscy są mile widziani na TS. Generalek, na którą zdążysz ściągnąć ? Do gry jest potrzebna wersja 1.06. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) Jestem w połowie, pozostały 3 godziny. Najwyżej dołączę w trakcie rozgrywki. EDIT Przerwało mi pobieranie. Nie chcąc czekać, zarejestrowałem się. Zdjęto mi ograniczniki na pobieranie ^^ . Powinienem być jedynie lekko spóźniony. Edytowano Lipiec 27, 2013 przez Generalek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Khornel Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Hej! Mam kilka pytań: 1. Czy serwer będzie czynny też np. Jutro albo w tygodniu? 2. Czy można wejść/wyjść w trakcie gry? 3. Czy jak na tą grę 2h to dużo czy mało? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts