AtriX Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Witam. Chciałbym dzisiaj zaprezentować moje pierwsze rysunki całego kucyka...będą to i . Jestem otwarty na krytykę. PS: Dopiero się uczę No to 1. A teraz nie wiem dlaczego zdjęcia są takie małe..ktoś wie może? :( Edytowano Lipiec 25, 2013 przez AtriX Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MewTwo Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Przepraszam, że tak powiem. Rysunki naprawdę mi się podobają, ale troszeczkę nieproporcjonalne. No i pyszczek, taki trójkątny. Mam nadzieję, że nie zezłościsz się za to na mnie. Biorąc pod uwagę, że dopiero się uczysz, rysyjesz lepiej ode mnie . Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Mew Two 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 (edytowany) Prosz. Rysunek numer jeden: Applejack -Za chude nogi -Za duża głowa -Za szpiczasty pysk -Za małe ucho -Dziwne,wydłużone w stronę ucha,oczy. -Dziwna,za bardzo "kolczasta" górna część grzywy. -Anatomia nawet spoko jednak nogi są...ech... Rysunek numer dwa: Fluttershy -Za chude nogi -Za duża głowa -Za szpiczasty pysk -Małe ucho -Dość małe oko Na początkującego jest całkiem nieźle -Skrzydło wygląda bardziej jak narośl niż skrzydło na jakim dało by się latać,jest za szerokie i za krótkie Edytowano Lipiec 25, 2013 przez Mrs.Octavia 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Dzięki za rady mam zamiar się do nich zastosować. I nie czuje się obrażony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maisha Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Trochę tego jest... AJ: Za chude nogi, oczy jak u kosmitów, ucho wyrasta z oka, pyszczek za ostry, ma garba jak mój kot. Flaterszaj: Za chude nogi, dziwne ucho, oko za małe, pyszczek jak u kaczki, skrzydła mają dziwne umieszczone pióra, Ćwicz dalej a będzie lepiej. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 Trochę tego jest... AJ: Za chude nogi, oczy jak u kosmitów, ucho wyrasta z oka, pyszczek za ostry, ma garba jak mój kot. Flaterszaj: Za chude nogi, dziwne ucho, oko za małe, pyszczek jak u kaczki, skrzydła mają dziwne umieszczone pióra, Ćwicz dalej a będzie lepiej. Dzięki za rady, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Czekamy więc na Twoje postępy^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 26, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 26, 2013 Czekamy więc na Twoje postępy^^ Na razie jestem troszkę zajęty :( Jest u mnie taka super pogoda, że całe dnie z kumplami siedzę na dworze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Na razie jestem troszkę zajęty :( Jest u mnie taka super pogoda, że całe dnie z kumplami siedzę na dworze ano to postaram się zrozumieć, siedzenie na dworze zwykle jest zdrowe. Na rysowanie polecam faktycznie nudę. Np jak się gdzieś czeka^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Na rysowanie polecam faktycznie nudę. Czyli w szkole? Ba dum tsss. A co do rysunków to nic dodać nic ująć, wszystko Ci już wyjaśniły poprzedniczki, czekam tylko na następne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 Czyli w szkole? Ba dum tsss. Na przykład^^. W sumie najwięcej ongiś rysowało się właśnie tam :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AtriX Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 zacząłem rysować kucyki mając na myśli, że zamiast pobazgranych tyłów zeszytów będą tam Kuce xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts