Feather Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) https://docs.google.com/document/d/10PWVkVqiQLZQ_XvzL6kpihxNDE9GK_h_-b2T0hAw5V8/edit?usp=sharing "Aba mieszka z mamą od urodzenia mimo tego, że swoją pełnoletność osiągnęła prawie rok temu. [...] Całe życie też nasza spędziła nad książkami, muzyką i nad rysowaniem, oraz włóczeniem się po mieście. Wszystko jednak zmieniło się pewnego dnia, gdy mama oświadczyła jej, że wyrusza na kilka miesięcy do Canterlot, wspomóc jej siostrę" Teraz Aba jest sama i musi nauczyć się być samodzielna. Czy jej się uda? Dowiecie się tego w tym zbiorze krótkich opowiadań, które opisują jej mniej lub bardziej niezwykłe przygody! Zapraszam do czytania. ---------- Kilka uwag dla czytających: - Proszę o wytykanie mi błędów - Tekst wyjustuję po skończeniu całości - Nie, nie będzie osobnych linków do każdej przygódki - Przygody będą krótkie, ale będzie ich dużo, chociaż może dłuższe się zdażą - Miałem pozwolenie na wykorzystanie wszystkich oc inne pewnie wymyśliłem. Edytowano Maj 13, 2015 przez Dolar84 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 (edytowany) Zapowiada się na prawdę fajnie. Bohaterka sympatyczna i szczerze podobna do mnie pod różnymi względami Akcja tocząca się w kuchni i nad książkami też niezła. Nie powiem zaśmiałam się parę razy. Może nie tak jak przy "Pinkie Pie learns a new word", ale jednak garstka śmiechu była. Z wielką chęcią będę wyczekiwać następnych przygód Aby Edytowano Lipiec 26, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Całkiem ciekawe opowiadanie, kojarzy mi się z "Kevinem samym w domu", nie wiem czemu Błędów rażących oczy nie wykryłem, przyjemnie się czyta, szczególnie te dziwne wstawki o stanikach i Darkach Waderach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Lipiec 27, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 27, 2013 https://docs.google.com/document/d/10PWVkVqiQLZQ_XvzL6kpihxNDE9GK_h_-b2T0hAw5V8/edit?usp=docslist_api AKTUALIZACJA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Lipiec 28, 2013 Share Napisano Lipiec 28, 2013 (edytowany) Fajna bohaterka, można się pośmiać . Przyjemne jest to, że to pojedyncze scenki następujące po sobie, ale w ogóle ze sobą nie związane Edytowano Lipiec 28, 2013 przez plx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 Haha Kolejny rozdział równie dobry jak pierwszy, a może jeszcze lepszy? Akcja mnie rozwaliła, a jak pomyśle jakie miny mieli ci chuligani to śmiać mi się chcę. Write more, please Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Lipiec 29, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 29, 2013 Dzięki wszystkim za dobre opinie Haha Kolejny rozdział równie dobry jak pierwszy, a może jeszcze lepszy? Akcja mnie rozwaliła, a jak pomyśle jakie miny mieli ci chuligani to śmiać mi się chcę. Write more, please Będę więcej pisał, ale gorąc mi odbiera dużo weny. Pewnie wieczorami chłodniejszymi będę pisać, o ile wena wróci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Lipiec 29, 2013 Share Napisano Lipiec 29, 2013 (edytowany) Będę więcej pisał, ale gorąc mi odbiera dużo weny. Pewnie wieczorami chłodniejszymi będę pisać, o ile wena wróci. Skąd ja to znam Edytowano Lipiec 29, 2013 przez Breeze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 FF ZAKTUALIZOWANY, KOLEJNE OPOWIADANIE W LINKU Z DOCSEM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 6, 2013 Share Napisano Sierpień 6, 2013 Kolejny rozdział. Właśnie skończyłam czytać ^^ Bardzo fajny, zresztą jak każda przygoda młodej Aby. Spodobał mi się motyw z władcą pierścieni xD Jak i niewielka informacja o kolejnych "wybrykach" klaczy. Z wielką przyjemnością będę oczekiwać kolejnych przygód. Powodzenia i weny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Kolejny rozdział. Właśnie skończyłam czytać ^^ Bardzo fajny, zresztą jak każda przygoda młodej Aby. Spodobał mi się motyw z władcą pierścieni xD Jak i niewielka informacja o kolejnych "wybrykach" klaczy. Z wielką przyjemnością będę oczekiwać kolejnych przygód. Powodzenia i weny! Cieszę się, że podoba Ci się moja praca, jaką wkładam (chociaż jest niewielka) w pisanie tych komedyjek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 https://docs.google.com/document/d/10PWVkVqiQLZQ_XvzL6kpihxNDE9GK_h_-b2T0hAw5V8/edit?usp=docslist_api Niespodzianka, kolejna przygódka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 o, jak miło. bardzo fajne epizody Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Dzisiaj wypierdziałem z siebie kolejny rozdzialik/przygodę/whatever. Możecie znaleźć wszystko w tym linku -> https://docs.google.com/document/d/10PWVkVqiQLZQ_XvzL6kpihxNDE9GK_h_-b2T0hAw5V8/edit Miłego czytania i proszę o wyrozumiałość dla mojej głupoty i braku talentu :'D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 https://docs.google.com/document/d/10PWVkVqiQLZQ_XvzL6kpihxNDE9GK_h_-b2T0hAw5V8/edit?usp=sharing aktualizacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Oho, coś dłuższego... Czekam niecierpliwie na kontynuację! + ludzie i fapy :3 Co do strony technicznej - błędów nie wyłapałem, ale w zasadzie nie poznałby ich nawet jakby mi po twarzy skakały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 + ludzie i fapy :3 cokolwiek to miało oznaczać... fapów/clopów narazie nie będzie i na pewno nie z postacia Aby. Bo tak i już. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Chodziło mi o sam pomysł, że nie tylko Lyra ma obsesję na punkcie "człowieków", a fapy zwyczajnie mnie rozśmieszyły Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Wrzesień 22, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Chodziło mi o sam pomysł, że nie tylko Lyra ma obsesję na punkcie "człowieków", a fapy zwyczajnie mnie rozśmieszyły Aaaaa, spoko. Po prostu nie zrozumiałem cieszę się, że miałeś jakiś-tam ubaw Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuracyja Napisano Wrzesień 22, 2013 Share Napisano Wrzesień 22, 2013 Można naprawdę się pośmiać Fragment z tą "konferencją" w firmie dobry Oczywiście czekam na następne Przypadki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Można naprawdę się pośmiać Fragment z tą "konferencją" w firmie dobry Oczywiście czekam na następne Przypadki Cieszę, że się podobało za niedługo będzie druga część ostatniego przypadku. Naprawdę, za niedługo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Wrzesień 26, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2013 https://docs.google.com/document/d/10PWVkVqiQLZQ_XvzL6kpihxNDE9GK_h_-b2T0hAw5V8/edit?usp=sharing ponowna aktualizacja. Zbliżamy się do końca tego cyklu, jesteśmy już bardzo blisko, a więc oczekujcie kolejnych rozdziałów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 FF ukończony https://docs.google.com/document/d/10PWVkVqiQLZQ_XvzL6kpihxNDE9GK_h_-b2T0hAw5V8/edit?usp=sharing zapraszam do komentowania, krytykowania, chwalenia i mendzenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Szczerze? Gdy zobaczyłem napis "kilka w jednym" myślałem o czymś znacznie dłuższym, biorąc pod uwagę twoje możliwości Przygody śmiechowe, fajnie, że "Piórek" też się tu pojawił (zresztą, nie mogło by go tu zabraknąć), postać Aby nieźle wykreowana (nie wiem na ile jest oparta na faktach), ogólnie przyjemnie się czytało, tylko trochę krótko było. Masz u mnie plusa za te "fapy" xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Feather Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Szczerze? Gdy zobaczyłem napis "kilka w jednym" myślałem o czymś znacznie dłuższym, biorąc pod uwagę twoje możliwości Przygody śmiechowe, fajnie, że "Piórek" też się tu pojawił (zresztą, nie mogło by go tu zabraknąć), postać Aby nieźle wykreowana (nie wiem na ile jest oparta na faktach), ogólnie przyjemnie się czytało, tylko trochę krótko było. Masz u mnie plusa za te "fapy" xD Dzięki. Faktycznie, krótkie, ale... takie miało być :I Serio... krótkie gagi, zbiorek mały taki wow cieszę się, że się podobało się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts