VanCRX Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 No i teraz jestem zadowolonym człowiekiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
*Soarin* Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Daring Do jest supcio! I te 3 ostatnie obrazki, robią ogromne (jak dla mnie)wrażenie! Spróbuj narysować Soarina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Dzięki Van Soarin postaram się ale nie obiecuje szału Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanCRX Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Dzięki Van Soarin postaram się ale nie obiecuje szału Mam prośbę narysuj mi Applebloom tylko bez Chuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 dobra misiaki jakoś poszło xD wzięłam z sygny i tak jakoś... xD coby nie było to maznęłam jeszcze to i Applebloom dla VanDreada Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Ten wzrok Apple Bloom... leci do dat-folderu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 To teraz ślicznie pokoloruj xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Yeah!! Świetnie ci to wychodzi, przepiękne rysunki i nie daj sobie wmówić że jest inaczej Czekamy na więcej ;D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Ten wzrok Apple Bloom... leci do dat-folderu! yay? To teraz ślicznie pokoloruj xD mhm, pokoloruje xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 26, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 26, 2012 a co tam zaszalałam xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Gilda! Ale rysunek świetny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Wrzesień 26, 2012 Share Napisano Wrzesień 26, 2012 Wow... serio dobrze ci to wyszło, nie spodziewałem się tego po kredkach... To są zwykłe, takie normalne, kredki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 27, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Gdyby było zeskanowane to by było lepiej. Kredki z BiCa ołówkowe czyli w sumie zwykłe kredki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcinek Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 I Like it Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 27, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2012 oh U Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Wrzesień 27, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Luna dla Hedzia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 5, 2012 Autor Share Napisano Listopad 5, 2012 *odkopuje temat* martwa natura w 15 minut XD nie chce mi się tego kończyć bo dla kolegi to tam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 O lol?! To ty rysujesz? Nie wiedziałem... A tak po za tym, to bardzo piękne są twe rysunki... Nie no... tylko pozazdrościć takiego talentu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 6, 2012 Autor Share Napisano Listopad 6, 2012 ummm zdarza mi się coś nam nabazgrać xD jaki talent? o0 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MLO_pl Napisano Listopad 6, 2012 Share Napisano Listopad 6, 2012 No ty masz talent.... I to z pewnością lepszy ode mnie.... ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Listopad 9, 2012 Autor Share Napisano Listopad 9, 2012 *cierpi na brak skanera* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta855 Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 To jest: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nogalik Napisano Grudzień 11, 2012 Share Napisano Grudzień 11, 2012 Świetne, prace. Dlaczego wcześniej tutaj nie zajrzałem ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Grudzień 16, 2012 Autor Share Napisano Grudzień 16, 2012 vielen dank Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts