Andrzej Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj, baw się dobrze ! I dbaj o ortografię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Welcome to the herd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Здравствуй. Niestety lenistwo nie pozwala mi na więcej, niż powitanie i życzenia dobrej zabawy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Serio nie podkreśla Ci na czerwono byków które piszesz? W takim razie polecam pobrać dobrą przeglądarkę np. chrome. Poza tym guzik mnie obchodzi co masz, skoro zdajesz sobie sprawę z tego, że masz dyscośtam to powinieneś usiąść na tyłku i zadbać o to by twoje posty nadawały się do czytania. Każdy średnio rozumny człowiek doszedłby do tego wniosku. Jeśli więc swoim postem odmieniłem twoje życie to nie musisz mi dziękować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron_Ilyushin Napisano Sierpień 9, 2013 Share Napisano Sierpień 9, 2013 Witajcie towarzyszu mam nadzieje że będziecie szczęśliwi na tym forum i o nim oraz o nas nie zapomnicie a to na dobry start Nie martwcie się też mam dysortografię. Zawsze można to "wyleczyc" tak jak u mnie. Arcy Bartis u różnych osób dysortografia może byc na różnym poziomie. Natomiast ja mam ochote zaj**** w gębe kiedy widze takie chamstwo na forum. Moim skromnym zdaniem pare pkt ostrzeżeń przydało by sie dodac aby przykrócic ci język. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kosiara120 Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj! No dobra to może masz pupila? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SkyFall Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 zapomniałem się spytać. Kto to furry? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wrona Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 zapomniałem się spytać. Kto to furry? Definicja: http://pl.wikipedia.org/wiki/Furry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Witaj na forum. C: Ale proszę, pisz kropki na końcu zdania. ;-; No i baw się dobrze. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Witam w drużynie. Wnioskując z avatara, lubisz Lucky Star? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się