ZoomPL Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 - Lubisz Vinyl, Twilight, i Princess Luna Tak ! Lubię Luna to moja ulubiona księżniczka a vinyl to moja ulubiona postać drugoplanowa. - Lubisz motory (polskie). Powiem ci że nie interesuję się zbytnio motorami Polskimi, wiec ma odpowiedź jest: średnio - Jak zostałeś brony. To naprawdę ciekawe pytanie! O tym jakże zacnym serialu dowiedziałem się od jpewnego Youtuber'a Pewnie znasz: JJayJoker. Na Początku nie oglądałem tego Serialu przekonałem się o nim później oglądając animacje w tz. "SFM" z postaciami z Team Fortress 2, i to tak jakby mnie przekonało potem oglądałem ten serial.Podczas rozgrywki nowo poznany znajomy (Brony) podczas rozgrywki w Team Fortress 2 zapytał się mnie "Brony czy Pegasis?" Ja z początku nie widziałem o co mu chodziło, a więc powiedziałem: "Pegasis" (xD) a on mi potem wytłumaczył o co chodzi to powiedziałem że jak tak to jestem brony i tak toteż wstąpiłem w szeregi bronych postanawiając poprawić "kolorystykę" swoich wypowiedzi i starając się udzielać społecznie ale narazie nie jest łatwo (brak umiejętności rysowania, słaba wyobraźnia, za mało odwagi by śpiewać/rapować). A więc tak bjw. Dzięki za pytanko ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Nie lubię spamować, ale wysłałem ci 40 min temu wiadomość i nie dostałem odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radmor Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Siema! Małe pytanko masz w domu jakiś polski sprzęt audio( Unitra itp.)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Siema! Małe pytanko masz w domu jakiś polski sprzęt audio( Unitra itp.)? mam wiele wzmacniaczy mojego ojca (były Dj) tak dokładnie nie wiem które polskie które nie. Wybacz :/ Nie lubię spamować, ale wysłałem ci 40 min temu wiadomość i nie dostałem odpowiedzi. na pw na forum ci odpowiedziałem a jeżeli na steam to już sprawdzam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IommIPony Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) mam wiele wzmacniaczy mojego ojca (były Dj) tak dokładnie nie wiem które polskie które nie. Wybacz :/ na pw na forum ci odpowiedziałem a jeżeli na steam to już sprawdzam Ten zacny znak mówi nam że jest to polski sprzęt. Twój ojciec był Dj - super. http://c.wrzuta.pl/wi17435/de328f050001269d4964b5a5/unitra Edytowano Sierpień 12, 2013 przez krystipon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ten zacny znak mówi nam że jest to polski sprzęt. Twój ojciec był Dj - super. http://c.wrzuta.pl/wi17435/de328f050001269d4964b5a5/unitra Popatrzałem i jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 - Lubisz Vinyl, Twilight, i Princess Luna Tak ! Lubię Luna to moja ulubiona księżniczka a vinyl to moja ulubiona postać drugoplanowa. Nie chciałbym cie dobijać, ale Luna to także moja ulubiona księżniczka, a Vinyl to moja ulubiona postać drugoplanowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Nie chciałbym cie dobijać, ale Luna to także moja ulubiona księżniczka, a Vinyl to moja ulubiona postać drugoplanowa. czemu dobijać? Super a tak BTW Świetny FanFic! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Cześć. Zespoły Kiss, David Bowie, Led Zeppelin, znasz? Rada na przyszłość, wyrazy odmieniamy przez apostrof tylko jeśli kończą się samogłoską. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Cześć. Zespoły Kiss, David Bowie, Led Zeppelin, znasz? Rada na przyszłość, wyrazy odmieniamy przez apostrof tylko jeśli kończą się samogłoską. Nie znam, Wybacz :/ Dzieki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Wait, what? Słuchasz rocka i nie znasz Zeppelinów? No nic, a ja żyłem w przekonaniu że wszyscy znają "Stairway to heaven"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Здравствуй. Ty chyba lubisz apostrofy. Wnioskuję z tego, iż używasz ich nadspodziewanie dużo. Ale nie o tym teraz. Baw się dobrze, udzielaj się w działach, możesz nawet za dwóch. A teraz jedno pytanie. Czy interesujesz się tradycyjnym RPG (kostka, ołówek i tak dalej)? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Wait, what? Słuchasz rocka i nie znasz Zeppelinów? No nic, a ja żyłem w przekonaniu że wszyscy znają "Stairway to heaven"... No, Wybacz :/ Rocka od niedawna słucham :/ Lecz chętnie przesłucham, ja wolę bardziej takie klimaty: Gore, Dark itp Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 (edytowany) Witam na forum Łap: i Kilka pytań jeśli pozwolisz : D : 1. Jakie Anime lubisz najbardziej? 2. Lubisz tort czekoladowy? : ) 3. Ulubiony kolor? 4. Wolisz koty rasowe, czy mieszańce? : ) 5. Lubisz dzikie koty np. gepardy? : D To na tyle Baw się dobrze ^^. Ja też bym chciała mieć kota. Edytowano Sierpień 12, 2013 przez Kicia Rarity :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZoomPL Napisano Sierpień 12, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 12, 2013 Здравствуй. Ty chyba lubisz apostrofy. Wnioskuję z tego, iż używasz ich nadspodziewanie dużo. Ale nie o tym teraz. Baw się dobrze, udzielaj się w działach, możesz nawet za dwóch. A teraz jedno pytanie. Czy interesujesz się tradycyjnym RPG (kostka, ołówek i tak dalej)? Może masz rację, używam apostrofów nawet z nadmiarem . A co do RPG to nie miałem z tym bezpośredniej styczności :( Lecz chętnie bym spróbował Witam na forum Łap: i Kilka pytań jeśli pozwolisz : D : 1. Jakie Anime lubisz najbardziej? 2. Lubisz tort czekoladowy? : ) 3. Ulubiony kolor? 4. Wolisz koty rasowe, czy mieszańce? : ) 5. Lubisz dzikie koty np. gepardy? : D To na tyle Baw się dobrze ^^. Ja też bym chciała mieć kota. 1.Trudno mi jest powiedzieć :/ 2.Uwielbiam! ogólnie czekoladę też! 3.Niebieski 4.Rasowe 5.Lubię bardzo! najbardziej Tygrysy i Gepardy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igirisu_chan Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Ja też uwielbiam wszystko (no prawie xD) co czekoladowe, tygrysy i gepardy : D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Pochwalony~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Witaj na forum, baw się dobrze, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Sierpień 12, 2013 Share Napisano Sierpień 12, 2013 Witaj na forum i baw się dobrze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Everlong Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 Witam w drużynie. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się