Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Umm... Dzięki, ale... Czy tylko mi ten link nie działa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethon Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 http://www.downforeveryoneorjustme.com/ponyskincraft.com/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Edytor Verdany nie jest potrzebny, mi chodzi tylko o zmianę rozmiaru kucyka, bo skin na źrebaka mi w Clopownię nie chce wejść. Niestety, nie znam innej strony, która zmienia rozmiar... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Achaaa, spk Dzięki. I jeszcze jedno pytanko... Bohen, jesteś Rarcią na Clopowni? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethon Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Fajny serwer jestem pod wrażeniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Jak dla mnie bardzo dobrze, w takim razie na pewno wejdę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts