Rethon Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Ej, ja już zajęłam! Już nawet skin tworzyłam -.- Pokazałabyś mi jak wygląda skin Lightning Dust Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 No wiesz jestem początkująca.. Potem dowiedziałam się, że nie trzeba zrobić swój skin(bo nie wiedziałam jak zacząć). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethon Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 (edytowany) Nie trzeba koniecznie swojego skinu. Można wziąć z neta, a ja dałem tylko Tobie przykład z oficjalnej paczki skinów z modu Mine Little Pony. Edytowano Wrzesień 26, 2013 przez Blizzard Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Wrzesień 26, 2013 Share Napisano Wrzesień 26, 2013 Nie trzeba koniecznie swojego skinu. Można wziąć z neta, a ja dałem tylko Tobie przykład z oficjalnej paczki skinów z modu Mine Little Pony. Nie wiedziałam, popatrzyłam na to ze strony idiotki, że o to chodziło i że można wziąć z neta(no wiesz, tak jak napisałam wcześniej, jestem początkująca). Ok, dzięki. *Pousuwałam tematy off-topu, żeby nie robił się.. no off-top xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Ja miałam być tu Applejack... jutro wejdę na serwer, o ile się uda. Rainbow_Dash, podeślesz jeszcze raz instrukcję na pw? Chyba, że jest temat, to sorki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Ten serwer w ogóle istnieje? Jak dotąd, za każdym razem, gdy wbijam na Minecraft, pokazuje mi, że wyłączony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 (edytowany) Ja miałam być tu Applejack... jutro wejdę na serwer, o ile się uda. Rainbow_Dash, podeślesz jeszcze raz instrukcję na pw? Chyba, że jest temat, to sorki. Ten serwer w ogóle istnieje? Jak dotąd, za każdym razem, gdy wbijam na Minecraft, pokazuje mi, że wyłączony. Zapraszam na forum, tam jest wszystko wyjaśnione, ewentualnie na ts3 Edytowano Październik 22, 2013 przez Darek112 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dashe1901 Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Mogę być Luną? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts