Rainbow_Dash123 Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Spróbuje zrobic forceupdate mc moze to też podziała. ._. To jest raczej wina skinarki, też tak miałem, musiałaś ja wgrać. Na singla możesz wejść ? Właśnie nwm, bo jescze nie sprawdzałam. Ale Sprawdze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rethon Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 Jak masz taki problem to w ostateczności mogę ci podesłać na PW działające pliki mojego MC. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow_Dash123 Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 (edytowany) Spk thx ale to tak pod wieczór. btw zapraszam na forum! jest nowy temat Jak masz taki problem to w ostateczności mogę ci podesłać na PW działające pliki mojego MC. http://www.dashiecraft.pun.pl/viewtopic.php?pid=36#p36 Zapraszam na nowy temat ! Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Rainbow_Dash123 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Halo? Czy serwer jeszcze żyje, czy mam dzwonić po grabarza? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Downdraught Napisano Styczeń 6, 2014 Share Napisano Styczeń 6, 2014 Serwer padł około 3 miesięcy temu Mimo prób wskrzeszenia go przez Nawiasa i mnie, nie było zainteresowania więc odpuściliśmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts