KochamChemie Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 WHERE ARE WE?!!!!!!!!!!!!! ah.....yes all power demands sacrifice.....(to opanowanie.......ten wspaniały głos) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Ja wciąż mam nadzieję, że Sindri powróci w 3 części. Gorgutz w dodatkach do 1 czy Eliphas w DoW2 dali radę powracać po każdej porażce, to czemu i on nie miałby? W służbie Chaosu "Impossible is nothing"... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Myślę, że Sindri nie powróci.[spoiler!] Jego duszę prawdopodobnie pochłonął Maledictus dobrze nam znany w spółce z Kyrasem (w Retrebution)[KONICE SPOILERA!]. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Eliphas też został wyeliminowany, bo wypadł z łask bogów i książąt...a tu pradziadek Nurgle poszedł z nim na układ...a potem sam wódz wojenny Abaddon. Za pierwszym razem, jak kto pamięta z DC, książę odmówił mu "przywileju" odkupienia łask w Bazylice Tortur(urocze miejsce musi być, sądząc po reakcji Elcia na przegraną), co równało się anihilacji duszy. Ale się pojawił w 2 i tak! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Może przerwę naszą dyskusje ale ja np. lubię tego słuchać.....ma klimat DOW1 oj ma......... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Nie ty jeden Ja lubię jeszcze wybrane z DoW2. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 No i standard Celestia w DOW1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Ooooo słodki Imperatorze, zapomniałem, że to ta sama aktorka podkłada głos pod Farseer i Celestię! hahhahah, ale jaja! W 1 to były fajne głosy...w 2 to już tylko Chaos miał git moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Październik 28, 2012 Share Napisano Październik 28, 2012 Tak więc bez obaw Relicowi daleko do Bioware xD Daleko czy nie, jest to kolejny kopniak w brzuch przeciętnego gracza. A usprawiedliwianie takich działań czy ich, o zgrozo, pochwalanie, doprowadziło właśnie do tego, że mamy wszędzie drobne DLC i niedokończone gry już w dniu premiery(Bioware tu wiedzie prym). Jeśli byłoby więcej krytycyzmu za czasów osławionej "zbroi dla konia" w Oblivionie, to dziś rynek gier mógłby wyglądać inaczej. A tłumaczenie, że 7 euro to nie tak dużo czy, że to przedłuża zabawę jest bynajmniej nie na miejscu. Wolę już zapłacić dodatkowe 10-20 euro za pełnoprawny dodatek z nowymi rozwiązaniami, jednostkami, mapami, kampanią itd., który zapewni mi nie 1,2,5 czy 10 godzin dodatkowej zabawy, a kilkadziesiąt czy kilkaset! Kiedyś to działało i wszyscy byli zadowoleni. Np. do Fallouta 2 i 1 nigdy nie wyszedł żaden dodatek(a tym bardziej DLC), a ludzie cieszyli się bardziej niż z 3 czy New Vegas. Inny przykład? Seria CoD... Skiny i inne estetyczne pierdoły mogą być płatne, ale dodatkowy content pokroju postaci czy broni, jakie by one nie były, to już przesada... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Październik 29, 2012 Share Napisano Październik 29, 2012 No przyznaję, CoH zabrał mi trochę czasu, a jego soundtracki często słucham. Ogólnie lubię strategie od Relica. W temacie DLC: potrafię zaakceptować skórki, bronie jako starter też. Ale mogli obniżyć cenę Tau Commandera. Cóż, nie zmienimy tego stanu rzeczy (ale Arcykonspirator już tak). Co się tyczy odzywek jednostek: Dla DoW 1: Dla DoW-a 2 (właściwie Retribution): I dla Yarvinla z CoH: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siara Napisano Październik 30, 2012 Share Napisano Październik 30, 2012 Kupiłem właśnie dziś DOWII WH40000. Wkrótce zacznę w to grać. Być może mnie wciągnie, robię taki mały eksperyment. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Listopad 1, 2012 Share Napisano Listopad 1, 2012 Brakuje mi Gorgutza w dwójce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buziol Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Brakuje mi Gorgutza w dwójce Nie tylko tobie...ciebie też tam brakuje ;( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sindri Napisano Listopad 2, 2012 Share Napisano Listopad 2, 2012 Nom. Sorce z Czarnego Legionu są tacy posłuszni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts