Thunder Nova Napisano Maj 6, 2012 Share Napisano Maj 6, 2012 Grał ktoś kiedyś? Ja chyba z 2lata , teraz 2 lata przerwy i znowu wróce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Goatse Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Grałem kiedyś baaaardzo dużo, nawet w klanie przez jakiś czas (kilka meczy w sumie wygraliśmy) . Potem jakoś zupełnie przestałem, a jak ostatnio chciałem znowu zagrać to raz, że szło mi tragicznie a dwa, że tylko się człowiek wkurzał bo 3/4 ludzi na każdym serwerze jedzie na botach itp. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Oj, grało się, grało... Całymi dniami się czasem grało. Ale cóż, mało kto w to jeszcze gra, nie ma już porządnych, aktywnych serwerów, więc nie ma też sensu grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Osobiście wolę, mimo braku multi, Return to Castle Wolfenstein : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczygiel Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Fajny serwer i mod do et Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Nared Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Zna ktoś jakiś dobry serwer bez tych przeklętych modów, które mieszają w grze i później nie wiadomo co to za syf się ściągnął? Bo też bym chętnie zagrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujek Tadek Napisano Sierpień 24, 2012 Share Napisano Sierpień 24, 2012 Gram na Fearless Assasins, mają całą sieć, nie za dużo modów, miła atmosfera. Nick - [b40Ny] PuchalkE . Serwer - Begginers Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muddy Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 A mi tam Huptsztajn nie działa. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts