Dorek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Witam kucyki, Jak wiecie lub nie, jestem w trakcie pisania dość ambitnego fika, więc uznałem, że potrzebuję jakiegoś rozsądnego logo. No więc, gimp, myszka w dłoń, i dalej, co dorkowa wyobraźnia stworzy... I jak na razie mam dwa projekty. Problem w tym, że nie bardzo wiem, który z nich jest lepszy. Zdania znajomych są podzielone, dlatego uznałem, że warto zasięgnąć opinii szerszej publiki No więc, o to i one: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Mnie się podoba opcja numer dwa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Ja bym wybrał opcje pierwszą. ,, Jedynkę, jedynkę wybierz panie!'' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Mi się chyba bardziej pierwszy podoba, ale nie za bardzo w tym logo widać iż ff dotyczy kucy tak jak to widać na drugim . Może spróbuj zrobić wersje pierwszą z jakimś kucowym dodatkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Tak jak powiedział Turoń. Podkreśl to, że FF jest o kucykach i będzie git. Jedyneczkę poproszę. Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Rainbow Blitz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leonidas Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Jedynka z jakimś kucem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Widzę, że tylko ja wolę drugie logo. Yay jestę hipterę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaniPunz Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Nope, mi też się bardziej podoba 2 ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomii Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 pierwsza, ale daj kuca :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts