Kruczek Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Hai. Podjąłem się ostatnio próby przetłumaczenia jakiejś historii, przypomniałem sobie jedną którą kiedyś czytałem. Historia z tomu "Everything's Eventual" bodajże. Jej tytuł to "Teoria zwierząt domowych L.T." Link do oryginału który tłumaczyłem macie tutaj (Coś się spsuło, macie google linka xD) Oryginał, pierwsza pozycja A tutaj moje tłumaczenie : Teoria zwierząt domowych L.T. [Tłumaczenie - Daffy Cartman]Zajęło mi to sporo czasu, parę słowników internetowych poszło w ruch, tych które mam w domu w postaci książki również, ale się udało. Miłego czytania. Uwaga, zawiera brzydkie słowa :< Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dance_Bass Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 tytuł mnie dosyć zaciekawił, pora na...........................czytanie !!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Ohoho, Stephen King. Nie no, na pewno przeczytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts