InsektPL Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 (edited) Znacie to co nie. Koszmar z dziecinstwa, zjawa nocy, czyli nasz ukochany Fred. Kołysanka Freddiego, prequele.... I inne gadanie od rzeczy. Czasem humor zawarty w horrorze, a czasem strach, pamiętne sceny morderstw. Jakie były wasze przeżycia dotyczące "Nightmare Of Elm Street", i samego Freda. 1,2, Freddy's Coming For You. 3,4, Better Lock Your Door. 5,6, Grab Your Crucifix. 7,8, Gonna Stay Up Late. 9, 10, Never Sleep Again. Edited August 28, 2013 by InsektPL Link to comment
Kruczek Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Odnowiona wersja zasysa glony, stara wersja wysysa flaki i wbija w fotel. Link to comment
InsektPL Posted August 28, 2013 Author Share Posted August 28, 2013 (edited) Odnowionej wersji nigdy nie widziałem, ale po głównej opini... Eeee wszystkich na google, forach i użytkownikach telefonów, przyznaje rację. Edited August 28, 2013 by InsektPL Link to comment
Pookhi Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Nowa wersja jest zła gdyż zmasakrowali Freda i jego osobowosc poza tym to lubię wszystkie częsci oprócz 2 Link to comment
MnieTuNieMa Posted August 28, 2013 Share Posted August 28, 2013 Ja to kocham, ale nie obejrzałem wszystkich części bo podobno sią do bani, ale zamierzam obejrzeć jak będę miał chwilę. Freddy jest epicki. Remake mi się podobał, ale nie jak orginalny Koszmar, ale miał swój mrok. Link to comment
Zegarmistrz Posted September 30, 2013 Share Posted September 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link to comment
Recommended Posts