InsektPL Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Znacie to co nie. Koszmar z dziecinstwa, zjawa nocy, czyli nasz ukochany Fred. Kołysanka Freddiego, prequele.... I inne gadanie od rzeczy. Czasem humor zawarty w horrorze, a czasem strach, pamiętne sceny morderstw. Jakie były wasze przeżycia dotyczące "Nightmare Of Elm Street", i samego Freda. 1,2, Freddy's Coming For You. 3,4, Better Lock Your Door. 5,6, Grab Your Crucifix. 7,8, Gonna Stay Up Late. 9, 10, Never Sleep Again. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez InsektPL Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Odnowiona wersja zasysa glony, stara wersja wysysa flaki i wbija w fotel. Link do komentarza
InsektPL Napisano Sierpień 28, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 28, 2013 (edytowany) Odnowionej wersji nigdy nie widziałem, ale po głównej opini... Eeee wszystkich na google, forach i użytkownikach telefonów, przyznaje rację. Edytowano Sierpień 28, 2013 przez InsektPL Link do komentarza
Pookhi Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Nowa wersja jest zła gdyż zmasakrowali Freda i jego osobowosc poza tym to lubię wszystkie częsci oprócz 2 Link do komentarza
MnieTuNieMa Napisano Sierpień 28, 2013 Share Napisano Sierpień 28, 2013 Ja to kocham, ale nie obejrzałem wszystkich części bo podobno sią do bani, ale zamierzam obejrzeć jak będę miał chwilę. Freddy jest epicki. Remake mi się podobał, ale nie jak orginalny Koszmar, ale miał swój mrok. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts