Krulig Napisano Sierpień 31, 2013 Share Napisano Sierpień 31, 2013 (edytowany) Tak...nie mam nic innego do roboty,a chciałbym też się się upewnić,czy nie jestem przypadkiem jedyną fanką tej mangi/anime na całym forum. Więc pytanie pierwsze: Jak jest nazywana siostra bliźniaczka Alicji?(podpowiem,że narodziła się ona w Otchłani.) Edytowano Sierpień 31, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Pandora Hearts Oglądałam tylko, bo nawet nie czytałam, noale no... Tak samo - Alice - Świadomość, Intencja Otchłani. Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Dobrze... Kolejne: W wieku ilu lat Oz trafił do Otchłani i po ilu latach wrócił? Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Trafił tam gdy miał 15 lat, na swojej uroczystości Osiągnięcia Pełnoletności. Gdy wrócił, okazało się że minęło 10 lat, choć wyglądał on tak samo. Otchłań zagina czasoprzestrzeń, huehue. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) YAY!Czyli nie tylko ja wiem to wszystko!Przy okazji...radzę przeczytać mangę bo jest 100 razy lepsza ^.^ Dobra dalej... Co chciał zrobić OZ kiedy znalazł Alicję martwą w stuletniej przeszłości? Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Właśnie ostatnio zaczęłam obczajać, gdzie mogłabym kupić. Niedługo też jadę do empiku, choć nie jestem pewna, czy tam będzie. Pandorę Hearts zaczęłam oglądać jakiś miesiąc temu. Ostatnio jednak miałam więcej czasu i w cztery dni obejrzałam całą resztę do końca, bo skończyłam chyba na 7 odcinku. Kurczę... niezbyt dobrze pamiętam. Chyba chodzi o to, że po zobaczeniu jej martwej, chciał zniszczyć jej wspomnienia - wszystko, o czym Alice chciała zapomnieć. Tyle że oni, czyli Gilbert, Break, Oz, znajdowali się właśnie w jej wspomnieniach, gdyby świat się sypnął, zniknęliby i oni. Edytowano Wrzesień 1, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Tak dokładnie chciał nawet Alicję zniszczyć,ale i tak uznaję... Kolejne pytanie dam później(bo teraz czytam w internecie tom 14 Pandory i przez to mam tylko pomysły z tego tomu....) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Tego już nikt nie będzie wiedział xd Kto jest prawdziwym B-Rabbitem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Oho, zaskoczę cię. Oz oczywiście ^ ^ Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) No.Zaskoczyłaś mnie Jak ma na imię siostra Glena Baskeville'a? Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 O kurczę... no nie wiem... strzelam, że Lacie Baskerville, bo trochę słabo pamiętam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Dobrze pamiętasz. Czym na początku(sto lat temu) był Oz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Królikiem, lalką, pluszakiem bodajże. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Tak... Co się stało z ciałem Jack'a po tragedii Sabrie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Ciało się odmłodziło i powstało coś a'la "mały Jack" z częściową duszą Oz'a. O ile dobrze pamiętam. Potem go chyba Zai-sama zabrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 8, 2013 Autor Share Napisano Październik 8, 2013 Hmm.....to teraz... Kto zabił Oscara?(chodzi mi o wuja Oz'a) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 (edytowany) Dżizaz, nie wiem. Strzelam, bo tak mi się kojarzy. Elliot? Bernard? Edytowano Styczeń 13, 2014 przez KreeoLe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Oh, c'mon! Echo! Opętana, o ile dobrze pamiętam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Mangi nie czytałam, z anime tego nie jarzę. Więc pewnie masz rację. : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 13, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 13, 2014 (edytowany) Oh~ Nareszcie odpowiedź(tak,pamiętałam o tym quizie).Xena-nyan trafiła.(a co do Echo to Zwei "przejęła" jej ciało) Ano...uwaga teraz z rozdziału 89. Kto nadał Zwei(Noisy) imię i dlaczego? Edytowano Styczeń 13, 2014 przez MaLinka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts