Lis Pustyni Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 (edytowany) Tak, jestem małą pie#^%*& maszynką do słabych FF. Doszły mnie słuchy, że maltretujecie biednego Wavusia! :YhZzy: Wypytujądz o Biga. Więdz... To będzie kolejna opowieść o Bigu... Jeszcze nie jesteśmy pewni, jakie będą Tagi więc... Cóż... Miłego czytania. Autor : Lis Pustyni Pomocnik/Korektor : Black Lighting Rozdziallo:PrologRozdział IRozdział II Edytowano Wrzesień 4, 2013 przez Lis Pustyni 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Oto nowy rozdział Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Haha, świetne. Ta prawdziwa blondyneczka przypomina mi tą wkurzającą rybkę z Gdzie jest Nemo? xD Czekam na następny rozdział, bo sympatyczna historia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Wrzesień 4, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 4, 2013 Tak oto nowy rozdział II !! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tajemny gostek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 (edytowany) To ja tu coś napiszę, bo jak ktoś nie da odpowiedzi to zawiesisz ficka tak jak "Trudy Życia" Pisz dalej! Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Arachik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 5, 2013 Share Napisano Wrzesień 5, 2013 That rozdział xD Jeszcze lepszy od poprzedniego, domaga się kontynuacji Lisie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Wrzesień 5, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 5, 2013 (edytowany) Nie o to chodzi nikt nawet nie zauważył rozdziału (ba nawet dwóch) więc zniechęciło to nas. Bo to co kiedyś Chief napisał mnie zaczęło męczyć i po prostu nie mam chęci i sił by Tż pisać, za to tutaj nie mam zamiaru zawieszać, gdyż ktoś mnie ciśnie by to pisać. Ale będą rzadziej się rozdziały pojawiać będą. Zebrałem najlepszych ludzi i mamy plan coś na serio niezłego napisać... A nie takie DLA RELAXU... Następny rozdział Niezwykłe życie prawdopodobnie na wekendzie. Edytowano Wrzesień 5, 2013 przez Lis Pustyni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Temat przeniesiony do archiwum na prośbę autora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts