Divine Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Siemanoooooo. Mam szansę zagrać w klubie w którym organizowany jest pewien konkurs. Polega on na tym, że kto zdobędzie najwięcej lajków - wygrywa. Proste, nie? Także ten xd zwracam się do was o pomoc w lajkowaniu mojego posta - Dominik Jarosz A jak się odwdzięczę gdy wygram? Zajebistym setem z klubu. pozdro https://www.facebook.com/events/1403259109891682/?fref=ts nie pogardzę również opiniami, bo na tym najbardziej mi zależy Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Ty Hejciarzu jeden Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Pomógłbym ale nie posiadam facebooka, chyba że liczy się konto którego używam do zrzucania swoich artów. Link do komentarza
Divine Napisano Wrzesień 7, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2013 Ty Hejciarzu jeden co? :DD Pomógłbym ale nie posiadam facebooka, chyba że liczy się konto którego używam do zrzucania swoich artów. A to byle jakie Link do komentarza
Insomnia Napisano Wrzesień 7, 2013 Share Napisano Wrzesień 7, 2013 co? :DD Jajczo! Masz mój miecz i mą moc (pomogę ) 1 Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts