Szafira Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) ...i upalać gumę? Cóż za dużo cydru, oraz wolnego czasu... Spitire jako automobil... Uploaded with ImageShack.us Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez BestiaAOG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Liczy się?Ferrarity Umm... takie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szafira Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Liczy się? Wiadomo //twoje skiny oraz jaka to gra? PS.Fajny ford Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) To Forza 4 na Xboxa 360. A "naklejki" kupuje się lub sprzedaje w specjalnym sklepie za pieniądze zarobione w wyścigach. Nie da się importować skórek do gry. Rarity powstała z podstawowych figur geometrycznych. O ile pamiętam składa się z ok 700 warstw Dzięki temu nawet w multi widać tak pomalowane auto. Nie ma to jak pokonać "hejtera" różowym wozem z Pinkie Pie...Kupiłem jedynie gotowe postaci, ale reszta projektu to moja robota. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Przepraszam, że trochę nie na temat, ale proszę zmień słowo "ujeżdżać" na "jeździć na kucach". Bo ujeżdżanie to faza pracy z koniem nie znającym podstawowych pomocy jeździeckich i jeźdźca, ucząca nieparzystokopytnego jak być wierzchowcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Faktycznie. Na początku chciałem poruszyć temat hipoterapii i takich tam. Dopiero gdy zobaczyłem o co chodzi wrzuciłem dwa arty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts