Generalek Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Kolejne dzieło, które będzie wychodzić spod mojego pióra! Pax Equestrian połączy historię z Transformers: Prime (akcja toczy się po "Evolution" w sezonie trzecim) oraz My Little Pony: Friendship is Magic, tworząc... co? Kiepską komedię? Żałosne Slice of Life? Słaby Crossover? Przekonamy się. Enjoy! Rozdział Pierwszy PS Pozdro dla Ślimaka i Klimuka :3 . 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian31215 Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Pierwszy rozdział może być ,ale czekam na następne rozdziały. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 To będzie dobre. Mhm, podoba mi się. - stwierdziłem po przeczytaniu pierwszego rozdziału. Mimo że jakoś bardzo obeznany w Transformers'ach nie jestem, to czytało się miło. Zapowiada się bardzo ciekawie, szczególnie że bohaterowie znają serial (spojlery zajmują za dużo miejsca, więc piszę białym). Czekam na następne rozdziały. To jest akurat kanoniczne . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Nie znam kompletnie transformersów, to nie wiem czy cokolwiek zrozumiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Widzę, że Jenerał też znalazł ten filmik xD Chociaż nie znam się na Transformersach, to opowiadanie czytało się przyjemnie. Wszystko odpowiednio wyjaśniłeś, nie znalazłem większych błędów. Tylko komentarze odautorskie (zdarzyły się dwa) mógłbyś dawać w przypisach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Marzec 25, 2014 Autor Share Napisano Marzec 25, 2014 Proszę o przeniesienie do archiwum. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts