ZłyKrólik Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) podobno duża kolekcja zaczyna się od 200 To jeszcze 2-3 tyg i dobiję do dużej kolekcji XD Brakuje mi 45 edit: W piątek dotarły do mnie 23 kucyki - w większości z G1 Edytowano Luty 22, 2014 przez ZłyKrólik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knero222 Napisano Grudzień 7, 2014 Share Napisano Grudzień 7, 2014 Ja posiadam trochee akcesorii z generacji 2, nie sa mi potrzebne bo zbieram same kucyki http://mylittleponyg2.blox.pl/html to lick do mojego bloga, zapraszam do obejzenia, a pisze glownie dlatego ze kiedy pojade do rodzicow na swieta to poszukam w zabawkach akcesoriii wrzuce na bloga, beda one na sprzadaz, zainteresowanych zapraszam w okolicach 27 grudnia na moj blog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonfly Napisano Luty 9, 2015 Share Napisano Luty 9, 2015 Hej ja także zbieram figurki natomiast tylko z serii g2, są to kuce z mojego dzieciństwa mam ich okolo 60/70 sztuk. Uwielbiam tą generację, posiadaczy chcących się pozbyć tych kucy proszę o info Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knero222 Napisano Luty 24, 2015 Share Napisano Luty 24, 2015 Hej ja także zbieram figurki natomiast tylko z serii g2, są to kuce z mojego dzieciństwa mam ich okolo 60/70 sztuk. Uwielbiam tą generację, posiadaczy chcących się pozbyć tych kucy proszę o info Hejka, a masz moze cos na wymiane lub sprzedaz ? jesli tak to napisz prosze do mnie wiadomosc xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bass Destiny Napisano Marzec 8, 2015 Share Napisano Marzec 8, 2015 Ja posiadam kucyka ulepionego z modeliny przez moją kuzynkę Te firmowe kuce mi się zwyczajnie nie podobają. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpf1/v/t34.0-12/11022808_393210307506878_637586092_n.jpg?oh=e8f9ccb4da0b284dfaa662c1d2bac4af&oe=54FEBF9D&__gda__=1425970368_28d04aee37d1c1d50bbd904df64b7077 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonfly Napisano Marzec 13, 2015 Share Napisano Marzec 13, 2015 Witajcie! mam na sprzedaż 6 kucyków z G2(Cupcake, Princess Fuchsia, Ivy, dainty dove,Princess Morning Glory oraz Golden Glow) oraz 4 z G3(Star Catcher, kimono, Cotton Candy, Rainbow Dash II) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 10, 2015 Share Napisano Lipiec 10, 2015 (edytowany) tylko powiększaj kolekcje XD Angel?? Mogłabyś mi podać stronkę, na której znalazłbym imiona kucyków z starszej generacji? Mam parę figurek, a nawet imion nie znam :( Oto One... A tutaj 2 nowe... BTW, czyżbym dopadł pegazice Fire Fly?? Ups, mój błąd PS... w gazetke moja kolekcja filmowa, kucykowa cz 2, jest figurka twi dodana Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Lipiec 28, 2015 Share Napisano Lipiec 28, 2015 (edytowany) Acu, pomógłbym Ci ztymi starymi figurkami, ale forum jak zwykle derpi obrazki i widzę tylko białe kwadraty. Póki co, masz to: http://strawberryreef.com/ http://mylittlewiki.org/wiki/Main_Page Edit: obrazki się wczytały, więc: Na samej górze, z motylkiem to G3 Fluttershy, to obok niej i ten niebieski w drugim rzędzie to chyba nie od Hasbro, dalej od lewej: G3 Cherilee, G3 Starswirl w wersji z McDonalda i G3.5 Pinkie Pie. Na drugim obrazku masz G3 Pinkie Pie i StarSong Edytowano Lipiec 28, 2015 przez falconek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Amela321 Napisano Grudzień 31, 2015 Share Napisano Grudzień 31, 2015 Ja zbieram wszystkie generacje. Widac różnice nie tylko w kucykach, ale także w akcesoriach i domkach. Mam 90 kucyków w swojej kolekcji. Zbieram od... chyba 3 lat. Zdaje mi sie, że jak na taki czas to mało figurek uzbierałam, ale może to tylko moje ''złudzenie''. Jeśli ktoś byłby zainteresowany moją kolekcją lub popytac o nią albo po prostu pogadac, to chetnie popisze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się