Vienes Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Witajcie ponownie... Po moich 9 miesiącach bycia w stanie spoczynku. 101% z was pewnie zapomniała o moim istnieniu więc jeszcze raz napiszę coś o sobie... Więc tak. Jestem Vienes. Jestem miłą, spokojną osobą nie szukającą z nikim zwad. Bronym jestem już ponad 2 lata. Lubię spędzać czas przed ekranem komputera grając w gry ^^. Moimi ulubionymi tytułami są Binding of Isaac, Mass Effect, Elder Scrolls, Mount and Blade i wiele innych. Nie lubię gier z kretyńską fabułą, oraz takich, które są wydawane co pół roku z bilionem DLC. Co do muzyki, to w 98% słucham metalu, a konkretnie Manowar, Korpiklaani, Sabaton, Arkona i z 30 kolejnych ekip. Nie lubię popu, techno, dubstepu... A tymi 2% muzyki jest muzyka klasyczna, która w niektórych sytuacjach działa na mnie lepiej niż kopniak metalowy. ^^ Moją ulubioną postacią w MLP jest Trixie... To by było na tyle. Pozdrawiam, Vienes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Czemu Cię nie było 9 miechów koleżko? :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gandzia Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Witaj ponownie, baw się dobrze, na start. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vienes Napisano Wrzesień 15, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Czemu Cię nie było 9 miechów koleżko? :3 Inne sprawy wypadły... No i jakoś nie było MLPP w zakładkach, by pamiętać o klikaniu. Ale teraz jest i będę aktywny ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brainiac Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 Tym razem powitam Cię oficialnie Vienesiku! Dobrze znów Cię widzieć! For you Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się